Snelle Eenvoudige Tussendoortjes Voor de Huid

Snelle Eenvoudige Tussendoortjes Voor de Huid

Iedereen lijkt tegenwoordig haast te hebben. 24 uur lijkt gewoon niet genoeg te zijn voor de taken die we allemaal op één dag willen doen. Ter compensatie van het gebrek aan uren, kookt een moeder en schreeuwt ze ondertussen wiskundige oplossingen naar haar vijf jaar oude kind die studeert voor zijn examen. Een medewerker doet zijn hands-free headset op om met zijn secretaresse te praten terwijl hij naar zijn volgende zeer belangrijke bijeenkomst rijdt. Een student bekijkt haar leesmateriaal terwijl ze doet alsof ze luistert naar haar vriendin die onlangs met haar vriend brak.

Multi-tasking is onderdeel geworden van onze hedendaags activiteiten. Dit verklaart onze voorkeur voor snelkoppelingen en activiteiten met simpele instructies. Omdat wij jouw behoefte aan snelheid begrijpen, zijn hier een aantal tussendoortjes die je snel kunt klaarmaken, zodat die geheime voorraad met eten beschikbaar is op dagen dat je simpelweg geen tijd hebt om aan de tafel te zitten en te eten. Heb ik al verteld dat ze ook goed zijn voor de huid? Jawel, dames en heren, recepten die snel, eenvoudig en gezond zijn…dat noemen we de droomcombinatie van een multi-tasker!

Ei met kerrie besprenkeld met Arganolie
Eén van de belangrijkste voedingsstoffen voor onze huid is eiwit. Aangezien ons lichaam voor het grootste deel uit huid bestaat, kan ik niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om iedere dag voldoende eiwitten te hebben. En hier komt ei om de hoek kijken. Net zoals je kleuterschool leraar vroeger vertelde, zijn eieren een goede bron van proteïnen. Kerriepoeder, anderzijds, is een goede bron van curcumine. Het is gebleken dat dit de groei van melanomen in huidkankercellen voorkomt.

Voor dit snelle tussendoortje heb je nodig:

 • 6 eieren
 • 2 eetlepels + 2 theelepels mayonaise
 • 1 theelepel Dijon mosterd
 • 1 1/2 theelepel kerriepoeder
 • 1 theelepel culinaire Arganolie
 • Zout en peper naar smaak

Eenvoudige voorbereiding

 1. Kook de eieren gedurende 13 minuten in water. Spoel de eieren eerst af met koud water om de schaal eenvoudiger te kunnen verwijderen.
 2. Snij de gepelde eieren doormidden, verwijder de eidooiers en leg ze in een aparte kom.
 3. Prak de eidooiers fijn samen met de rest van de ingrediënten, met uitzondering van de olie.
 4. Op smaak brengen met zout en peper.
 5. Besprenkel voor het opdienen met Marokkaanse Arganolie.

PS: Sommige mensen zullen de laatste stap proberen weg te laten, maar laat me jou erop wijzen waarom je dit moet heroverwegen. Je eten besprenkelen met deze wonderolie neemt slechts een paar seconden in beslag. Wat je qua gezondheid voor deze kleine inspanning terugkrijgt, is echter niet te kwantificeren. Het is niet alleen goed voor de huid, het helpt ook rimpels te bestrijden.

Lekkernijen bedekt met donkere chocolade
Als je om energie op te wekken liever iets zoets hebt, dan is dit het juiste tussendoortje voor jou. Het is zo gemakkelijk! Smelt simpelweg een aanzienlijke hoeveelheid donkere chocoladerepen in een au bain marie pan met kokend water. Dompel je aardbeien en walnoten in de gesmolten chocolade en laat ze daarna afkoelen! Wauw! Dat was snel!

PS: Deze lekkernijen kunnen heel slecht lijken, maar ze zitten allemaal boordevol voedingsstoffen die goed zijn voor de huid. Aardbeien, bijvoorbeeld, zitten boordevol anti-oxidanten die het lichaam helpen vrije radicalen te bestrijden. Walnoten echter, bevatten vetzuren die de huid helpen te hydrateren. En donkere chocolade is rijk aan flavanolen die de huidstructuur helpen te verbeteren.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]