Schoonheidstrucjes Voor Mensen met een Slaaptekort

Schoonheidstrucjes Voor Mensen met een Slaaptekort

Tegenwoordig is het beknibbelen op de slaap heel gebruikelijk voor veel drukbezette vrouwen. En gebrek aan slaap betekent meestal een doffe huid, donkere kringen en gezwollen ogen. Natuurlijk willen we dit niet hebben, maar dit is de prijs die je betaalt als je je schoonheidsslaap niet krijgt. Om het maar niet te hebben over de ernstige gevolgen voor je gezondheid.

Het goede nieuws is dat er schoonheidstrucjes zijn die je er onmiddellijk uitgerust en wakkerder uit laten zien, zelfs als je dit absoluut niet bent.

Schoonheidstrucjes voor een uitgeruste uitstraling

  • Gebruik ’s ochtends een reinigingsmiddel dat mint bevat. Mint in huidverzorgingsproducten kan je mentale alertheid werkelijk verhogen, waardoor het een geweldige ochtendopfrisser is. Mint helpt ook een doffe, vermoeide huid, die je meestal krijgt als je niet genoeg slaapt, op te fleuren. Mint is een verkwikkend kruid, en dat is ook de reden waarom een aantal fabrikanten van huidverzorgingsproducten het opnemen in hun producten. Het stimuleert ook de bloedsomloop, waardoor nieuwe voedingsstoffen aan de huidcellen worden geleverd.

schoonheidstrucjes-voor-mensen-met-een-slaaptekort1

  • Leg iets kouds op je ogen. Hiermee kan je je wallen direct wegwerken. Dus als je een zak bevroren erwten of iets anders dat koud is in je vriezer hebt liggen, leg het dan op je ogen en laat het ongeveer 10 minuten liggen. Een andere optie is om je oogcrème ’s nachts in de koelkast te zetten, zodat het koud is in de ochtend en klaar is voor gebruik. Je koude oogcrème zal de bloedvaten en het lymfesysteem vernauwen, en wallen wegwerken.
  • Scrubben. Als je de huid scrubt, laat je zuurstofrijk bloed naar het oppervlak van je huid stromen. Het resultaat is uiteraard een onmiddellijke gloed. Het is het beste om te scrubben met scrubs die fruitzuren of alfahydroxyzuren (AHA’s) bevatten, omdat het een doffe huid effectief aanpakt.
  • Krul je wimpers. Gebrek aan slaap kan je een vermoeide oogopslag geven en de beste oplossing hiervoor is het krullen van je wimpers. Als je je wimpers krult, worden ze opgelicht en geven ze de schijn van grotere en meer geopende ogen. Voor het beste effect wordt een dubbele krul aanbevolen, één keer voor het aanbrengen van de mascara en een tweede keer nadat de aangebrachte mascara helemaal is gedroogd. Een plastic wimperkrultang is ideaal voor een vloeiende krul. Zorg ervoor dat je je wimpers voorzichtig krult.

schoonheidstrucjes-voor-mensen-met-een-slaaptekort2

  • Kies oogschaduw in diepe kleurtinten. We weten dat donkere kleren ons slanker maken en als het om oogschaduw gaat, kunnen diepgetinte kleuren gezwollen oogleden visueel minder dik maken. Een uitstekende keuze is een warmbruine oogschaduw. Het is het beste om geen roze of rode ondertonen te gebruiken, omdat deze kleuren oogschaduw je slaperige ogen naar voren halen. Matte afwerkingen zijn ook beter dan bleke en koude afwerkingen.

Dit zijn slechts enkele schoonheidstrucjes die je zullen helpen er uitgerust uit te zien, zelfs na een nacht woelen en draaien in je bed.

Voeg onze Facebook-pagina toe aan je favorieten en deel dit bericht met je vrienden!

Deel dit artikel over Schoonheidstrucjes met je vrienden! Sharing is caring!