Raak Niet in Paniek als je je Eerste Rimpel Ontdekt!

Raak Niet in Paniek als je je Eerste Rimpel Ontdekt

Op een dag keek je in de spiegel en realiseerde je eindelijk dat je niet tot de onsterfelijke wezens hoort waarover je hebt gelezen. Het zien van die eerste rimpel op je gezicht kan een harde klap voor je zijn, zelfs als we allemaal weten dat veroudering een normaal onderdeel is van ons biologisch proces. Maar hoe moet je omgaan met veroudering? Hier zijn een paar nuttige tips!

  • Stress jezelf niet te veel! Jezelf stressen over je rimpel zal je geen goed doen. Het is zelfs zo dat men denkt dat stress een rol speelt bij de vorming van rimpels. Dus als je een rimpel op je gezicht ziet, schiet dan niet in de stress. Adem in, misschien moet je diep inademen, en accepteer simpelweg dat veroudering een natuurlijk onderdeel is van het leven.
  • Je kunt terugvechten! Uiteraard is veroudering onvermijdelijk, maar er zijn bepaalde manieren om het natuurlijke proces te vertragen. Er zijn zelfs manieren om de verschijning van rimpels en fijne lijntjes op je huid te minimaliseren. Dus het volgende wat je moet doen, is begrijpen hoe je kunt terugvechten.

Manieren om jonger te blijven

  • Hou je huid gehydrateerd. Om de ontwikkeling van fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren, en ook om te voorkomen dat er meer van deze ongewenste lijntjes zullen verschijnen, moet je je huid altijd gehydrateerd houden. Er zijn twee manieren waarop je je huid kunt hydrateren. Hydrateer je lichaam door elke dag veel water te drinken en fruit te eten met een hoog watergehalte. De tweede manier is om de huid dagelijks te hydrateren.
  • Gebruik een krachtige vochtinbrenger voor de huid. Als vochtinbrenger is Marokkaanse Arganolie een uitstekende keuze. Het zit boordevol essentiële vetzuren en vitamine E. Deze twee voedingsstoffen hebben krachtige hydraterende eigenschappen. Arganolie bevat ook sterolen en sterolen houden het vocht in de huid vast, waardoor het goed gehydrateerd blijft. Anti-oxidanten in de olie, zoals vitamine E, carotenoïden, ferulinezuur en polyfenolen, beschermen de huid ook tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen, zoals UV-stralen. Vrije radicalen beschadigen de huid en het resultaat is rimpels en fijne lijntjes. De meeste voedingsstoffen in de olie zorgen ervoor dat huidcellen zich regenereren en het resultaat daarvan is een jeugdigere huid.
  • Scrub! Je zou je huid minimaal eenmaal per week moeten verwennen met een scrub. Dode huidcellen hopen zich op de huid op. Door te scrubben zal er een nieuwe en jongere huid tevoorschijn komen. Scrubben zal je huid onmiddellijk een jeugdige make-over geven. Hoe? Na het scrubben zal je huid een glad oppervlak hebben en een glad oppervlak zal licht reflecteren, waardoor lijntjes worden gereduceerd.
  • Gebruik dagelijks zonnebrandcrème. Zonnebrandcrèmes beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van UV-stralen, wat de nummer één oorzaak is van huidveroudering. Zorg ervoor dat je dagelijkse zonnebrandcrème aanbrengt en gebruik er één met een SPF van ten minste 30, en één die zowel UVA- als UVB- bescherming biedt.
  • Verander de wijze waarop je naar jezelf kijkt. Rimpels maken je niet lelijk en de kans is groot dat jij de enige bent die er veel aandacht aan besteedt!
Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]