Raak je Acne Kwijt (En Niet Je Geld!)

Raak je Acne Kwijt (En Niet Je Geld!)

Hoeveel geld heb jij al uitgegeven aan anti-acne medicijnen, crèmes, zalfjes en drankjes? Heb jij geld over de balk gesmeten aan anti-acne producten die veel beloven maar niet werken? Veel vrouwen (en mannen) is het al overkomen en het is erg vervelend omdat je aan de verliezende hand bent. Je bent je geld kwijt maar niet je acne. Je wilt het natuurlijk precies andersom. Je wil je acne kwijtraken en niet je geld!

Arganolie Werkt Goed Tegen Acne

Heb je al wel eens van Marokkaanse Arganolie gehoord? Waarschijnlijk wel want deze kostbare olie uit Marokko is in het nieuws geweest, op internet te zien, en heeft in bijna alle landen al voor veel ophef gezorgd. Veel mensen inclusief beroemde sterren en persoonlijkheden hebben deze olie al lof toegezwaaid vanwege zijn weldadige eigenschappen voor huid, haar en nagels. De New York Times gaf Arganolie zelfs de bijnaam “nieuwste wonder ingrediënt”. Laten we eens bekijken hoe het mogelijk is dat deze zeldzame en kostbare olie al die geweldige voordelen voor de huid heeft.

Arganolie en zijn Componenten

Om beter te begrijpen waarom deze olie zo weldadig is voor de huid hoef je alleen maar te kijken naar de voedingsstoffen die erin zitten.

  • Vitamine E – Vitamine E is een krachtige anti-oxidant. Het beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Vrije radicalen komen in de natuur en in het milieu voor en worden ook door het lichaam zelf geproduceerd. Wanneer vrije radicalen oxideren worden gezonde weefsels van de huid beschadigd. Dit kan leiden tot uitbraken van acne. Vitamine E neutraliseert vrije radicalen voordat deze oxideren en een ramp op de huid veroorzaken. Vitamine E werkt ook ontstekingsremmend. Het verhindert daardoor verdere huidirritatie door acne. Vitamine E gaat ook veroudering van de huid en striemen tegen en verhindert littekens.
  • Sterolen – Sterolen houden de celmembranen van de huid gezond. Daarnaast hebben sterolen ook ontstekingsremmende eigenschappen en helpen daarmee flare-ups van acne tegen te gaan. Sterolen helpen ook vocht in de huid vast te houden waardoor deze gehydrateerd blijft.
  • Triterpenen – Dit is een andere ontstekingsremmende component. Triterpenen staan erom bekend cellen weer vorm te geven en tekenen van huidveroudering te verhinderen.
  • Essentiële Onverzadigde Vetzuren – De kostbare olie uit Marokko zit ook vol met essentiële onverzadigde vetzuren. Deze houden de huid gezond, gaan voortijdige veroudering tegen en minimaliseren fijne lijntjes.
  • Prostaglandinen – Prostaglandinen helpen de huidcellen bij groei en ontwikkeling.
  • Polyfenolen – Polyfenolen staan erom bekend huidallergieën te verlichten. En vanwege zijn anti-bacteriële eigenschappen helpen Polyfenolen ook de huid te reinigen.
  • Squaleen – Sommige onderzoeken suggereren dat Squaleen bijdraagt aan het verhinderen van huidkanker.

Met al deze voedingsstoffen in Arganolie is het geen wonder dat zo veel mensen zeggen dat regelmatig gebruik ervan miraculeuze resultaten oplevert! Verspil dus geen geld meer aan andere producten voor de verzorging van de huid of tegen acne. Volg het voorbeeld van de Berber vrouwen in Marokko die de weldadige eigenschappen van deze olie al vele eeuwen kennen!

Deel dit artikel over hoe je acne kwijt te raken met je vrienden! Sharing is caring!