Overlaad je Nagels met Aandacht Deze Herfst

Overlaad je nagels met aandacht deze herfst

Het is leuk om onze nagels in verschillende designs en kleuren te dragen. Maar je moet het niet overdrijven, want dit kan op de lange termijn je nagels beschadigen. Geef je nagels dit najaar de aandacht die ze verdienen! We hebben hier een aantal nagelverzorgingstips opgenomen!

 

Nagelverzorging voor de herfst

  • Zorg ervoor dat je je nagels lakt met ribbelvullers of polijst de buitenkant van je nagels. Door dit te doen, geef je jouw gemanicuurde nagels bescherming en hierdoor zul je je deze herfst geen zorgen hoeven te maken over het breken van nagels!
  • Hydrateer je nagelriemen! Het continu aanbrengen van een hydraterend product op het gebied van de nagelriemen is essentieel om splijten en breken te voorkomen. Dit afbreken en splijten kan de matrix beschadigen, dus het is verstandig om niet te vergeten je nagelriemen te hydrateren. Een uitstekende keuze in vochtinbrengers voor de nagel is Marokkaanse Arganolie. Boordevol vitamine E, essentiële vetzuren en sterolen, zullen niet alleen je nagelriemen worden gehydrateerd, ook je nagels zullen sterker worden! In onze instructievideo leggen wij stap voor stap uit hoe je arganolie als nagelverzorging kunt gebruiken. Bekijk onze instructievideo hier
  • Draag bescherming bij huishoudelijke werkzaamheden! Als je met je handen werkt, kunnen rubberen handschoenen of werkhandschoenen een goede bescherming zijn voor je nagels. Of je nu in je tuin werkt, de afwas of de was doet, of gaat timmeren, handschoenen kunnen je nagels heel goed beschermen.
  • Vermijd overmatig gebruik van je nagels. Misschien ben je het gewend om je nagels te gebruiken bij het typen, maar een dergelijke gewoonte kan je nagels breken. Je moet proberen de toetsen in te drukken met het vlakke deel van je vingertoppen. We merken meestal niet dat we onze nagels bijna elke dag voor kleine taken gebruiken, zoals het openen van een brief, krabben, het verwijderen van plakband en nog veel meer. Al deze kleine dingen kunnen uiteindelijk zijn tol eisen van je nagels en ze zwakker maken, waardoor ze breken of splijten.
  • Zorg dat je ze knipt! Veel mensen houden ervan hun nagels lang te laten groeien en het ziet er ook sexy uit. Maar het nadeel ervan is dat hoe langer je nagels zijn hoe groter de kans is dat ze splijten en breken. Het is het beste om ze kort te houden.
  • Verzorg sneetjes, scheuren en infecties onmiddellijk. Zorg ervoor dat je je nagelriemen direct verzorgt als je een scheur of sneetje erin krijgt. Reinig en desinfecteer om te voorkomen dat je te maken krijgt met een infectie die er niet alleen lelijk uitziet maar ook zeer pijnlijk is. Infecties kunnen ook een aanslag plegen op je nagels en langdurige schade veroorzaken!
  • Hou je nagel tools schoon! Het is belangrijk dat de tools voor je nagels, zoals je nagelknippertje, nagelvijl etc, altijd schoon zijn. Zorg ervoor dat je ze na elk gebruik wast en ontsmet, en vergeet ze niet af te drogen voordat je ze terug opbergt. Je nagel tools moeten alleen door jezelf worden gebruikt.
  • Laat geen tolueen of formaldehyde in aanraking komen met je nagels! Blijf ver uit de buurt van nagelproducten die tolueen en formaldehyde bevatten, omdat deze chemische stoffen niet alleen agressief zijn voor je nagels, ze kunnen ook een gevaar opleveren voor je gezondheid!
Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]