Nieuwjaarsvoornemens: Een Gezonder en Gelukkiger 2014

Nieuwjaarsvoornemens Een Gezonder en Gelukkiger 2014

Het nieuwe jaar is al in volle gang. En als een nieuw jaar aanbreekt, bedenken we allerlei dingen die we in ons leven willen veranderen of doelen die we willen bereiken. 2014 is al aangebroken. Hoe gaat het met jouw Nieuwjaarsvoornemens?

Veel mensen vinden het moeilijk om zich aan hun Nieuwjaarsvoornemens te houden. Dit kan zijn, omdat we te ambitieuze doelstellingen hebben die niet praktisch of hoogstwaarschijnlijk onmogelijk zijn om te bereiken, dus geven we het op. Het belangrijkste om je aan je Nieuwjaarsvoornemens te houden, is om kleine veranderingen aan te brengen, neem kleine stapjes, en na verloop van tijd zul je zien dat ze een verschil maken.

Als je doelstelling van 2014 is om gezonder en gelukkiger te zijn, dan zijn hier een aantal dingen die je in je lijst met Nieuwjaarsvoornemens zou kunnen opnemen. Als je al een lijst hebt gemaakt, dan kan je deze zaken aanpassen. Als je niet zo goed bent in het maken van voornemens, dan kan je deze ideeën gebruiken als een richtlijn om gezonder te worden in 2014.

Ideeën voor Nieuwjaarsvoornemens voor een gezonder jaar

  1. Volg een gezonder dieet voor jezelf en je familie. Er zijn een heleboel manieren waarop je dit kunt doen, maar het beste is om meer fruit en groenten te eten, gezoete en koolzuurhoudende drankjes te reduceren, en het eten van junk food en fast food te beperken. Bijvoorbeeld, in plaats van chips te eten tijdens de pauze of een film, kan je nootjes pakken.
  2. Wees meer actief. Probeer elke dag minstens een uur actief te zijn. Een simpele wandeling in de buurt of een tenniswedstrijd met je vrienden zijn uitstekend. Als je een fiets hebt, ga er dan op uit met de fiets. Je kunt ook gaan zwemmen, dansen of een andere fysieke activiteit beoefenen die je leuk vindt. Het idee is om in beweging te blijven.
  3. Plan elke dag wat tijd in voor ontspanning. Met een zeer hectische planning, vergeten velen van ons te ontspannen. Maar dit is niet gezond. We kunnen allemaal een kleine onderbreking gebruiken van onze stressvolle dag. Dus zorg ervoor dat je elke dag tijd reserveert voor ontspanning. Of het nu 15 minuten, een half uur of een uur is, je zou altijd tijd moeten maken voor ontspanning.
  4. Breng tijd door met je familie en geliefden. We vergeten niet alleen dat we ontspanning nodig hebben, maar verliezen ook de band met onze geliefden, familie en vrienden. Veel mensen hebben een drukke agenda, maar als we geen band meer hebben, kunnen we ons eenzaam voelen en zelfs depressief worden. We proberen de moed erin te houden door ongezonde dingen te eten, zoals zoetigheden, alcohol en sommige mensen wenden zich zelfs tot drugs. Maak er een aandachtspunt van om minstens eenmaal per week aandacht te besteden aan je geliefden, eenmaal of tweemaal per maand aan je vrienden en wacht niet tot de vakantie om tijd met je familie door te brengen.

Als je een gezonder en gelukkiger jaar wilt hebben, neem dan deze dingen op in je lijst met Nieuwjaarsvoornemens. Wij van de Arganolie Shop hopen dat je een gezonder, gelukkiger en voorspoedig jaar hebt!

Deel dit artikel over Nieuwjaarsvoornemens met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]