Nieuwe en Interessante Manieren om Valentijnsdag te Vieren

Nieuwe en Interessante Manieren om Valentijnsdag te Vieren

Liefde is weer overal voelbaar. Valentijnsdag komt eraan. Tijd om je romantische kant naar voren te brengen! Als je op zoek bent naar iets nieuws om je partner in deze liefdesdagen te verrassen dan zijn hier een paar ideeën.

Samen Naar Het Theater
Als je echt iets speciaals wil doen en deze Valentijnsdag sensueel wil zijn is een klucht in een theater precies goed. Uitvoeringen in een klucht zijn vaak erg sexy. Talentvolle acteurs voeren een show op vol humor en schitterende outfits.

Een Indoor Picknick
Uit eten in een chique restaurant is een romantisch gebaar maar kan al snel erg vermoeiend worden. En als je geen plaats kunt krijgen in het favoriete restaurant van je geliefde wordt het tijd om creatief te zijn. Wat dacht je van een indoor picknick? Dat is veel intiemer dan in een restaurant vol met andere tortelduifjes. Alles wat je nodig hebt is een deken op de vloer, het favoriete gerecht van je geliefde of wat lichte snacks en natuurlijk een fles champagne!

Kamperen (Op een Romantische Manier)
Als je niet dol op kamperen bent of als jij en je geliefde gewoonweg geen tijd hebben om de bergen in te trekken en romantisch te kamperen, geen nood. Waarom niet kamperen in je eigen achtertuin of zelfs in je slaapkamer? Alles wat je nodig hebt is een tent en een beetje kracht om deze in je eigen achtertuin, woonkamer of slaapkamer op te zetten, en een slaapzak voor twee. Maak iets lekkers klaar, zet je DVD speler aan en maak het knus! Je hoeft je geen zorgen te maken dat ongedierte je romantische kamperen verpest!

Ga Rolschaatsen
Als je eens een keer niet de gebruikelijke Valentijnsdingen wil doen, waarom ga je dan niet terug in de tijd en rolschaatsen? Ijsbanen lopen ongetwijfeld vol met koppeltjes dus lekker ouderwets rolschaatsen kan een stuk intiemer zijn en is in elk geval ontzettend leuk. Na het rolschaatsen kun je als je wil nog even blijven hangen. Maak de nacht extra romantisch met snoep en veel kussen.

Bowlen!
Bowlen is misschien wel niet zo romantisch maar wel ontzettend leuk. Zorg dat je een paar flessen koud bier en wat chips klaar hebt staan en dan maar bowlen! Rol je mouwen op, laat de bowling ballen rollen en gooi die kegels om. Hou de score bij om het interessant te houden want aan het einde van de match krijgt de winnaar een heel speciaal Valentijnsgeschenk!

Heb je al plannen voor Valentijnsdag? Misschien is een van deze ideeën wel iets voor jou!

Een Heel Gelukkige Valentijnsdag!

Deel dit artikel over Valentijnsdag met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]