Natuurlijke Probleemloze Haarbehandelingen

Natuurlijke Probleemloze Haarbehandelingen

Niet alle vrouwen besteden kostbare tijd aan de verzorging van hun huid. Zelfs een nog kleiner aantal doet sporadisch iets aan haarverzorging. Als voor sommige vrouwen het kopen van crèmespoeling al veel gedoe is, hoe zit het dan wel niet met het bezoeken van de kapsalon voor haarbehandelingen!

Als je een koppige vriendin hebt die gewoon niet gelooft dat het verzorgen van een mooie bos haar belangrijk is, maak je dan geen zorgen. Hier zijn een aantal snelle haarbehandelingen waar je sceptische vriendin geen nee tegen kan zeggen. Als je denkt dat ze op het randje staat om ‘nee’ te zeggen, gebruik dan snel het zinnetje “doe-dit-één-keer-voor-mij”. Knipper met je ogen voor het extra effect!

Eieren

Er zijn een aantal natuurlijke producten die jij en je vriendin kunnen gebruiken om je haar nieuw leven in te blazen. De meeste producten hiervoor liggen in je keuken, dus hou rekening met dit feit als je je vriendin probeert te overtuigen waarom jullie beiden samen een schoonheids-/haarsessie nodig hebben. Eieren, bijvoorbeeld, liggen vaak thuis in de koelkast, dus je hoeft er niet veel moeite voor te doen om ze te halen. Breek ze open en breng het aan op vochtige haren en op de hoofdhuid. Voor droog haar kun je het eigeel gebruiken. Voor vet haar het eiwit. Laat het gedurende 20 minuten inwerken. Vervolgens afspoelen met koud water en daarna wassen met shampoo.

Arganolie

Aangezien meer vrouwen tijd spenderen aan hun huid, heeft je vriendin wellicht al een goed haarproduct op haar badkamer, maar weet ze het gewoon niet. Vraag haar of ze al Arganolie heeft. Deze wonderolie uit Marokko is niet alleen goed voor de huid, het is ook geweldig voor het haar. Deze olie, geprezen als het vloeibare goud, zit boordevol anti-oxidanten die helpen je haar te beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren. Daarnaast is het rijk aan essentiële vetzuren en vitamine E, die belangrijk zijn voor het behoud van gezond haar. Als je je vriendin eraan herinnert dit regelmatig aan te brengen, zul je binnenkort bedankt kaarten voor de kerst ontvangen.

Honing

Honing is een goede vochtinbrenger die goed is voor het aantrekken en vasthouden van vocht in je haar. Als jullie, meisjes, vaak naar feesten gaan en urenlang je haar borstelen om het perfecte kapsel te krijgen, dan zul je je lokken wellicht opnieuw willen hydrateren door het aanbrengen van honing. Laat deze zoete haarbehandeling 20 minuten intrekken voordat je het uitspoelt met warm water.

Bier en dipsausjes

In het geval je vriendin het moeilijk maakt, vertel haar dan dat je gewoon wat gaat kletsen met je favoriete dipsausjes en een paar flessen bier. Laat het deel weg dat je deze in haar haar zult smeren. Ik weet zeker dat ze in staat zal zijn om je te vergeven voor je leugentje om bestwil. Bier is goed voor fijn en futloos haar. Geef het haar van je vriendin volume door haar favoriete bier op haar lokken te sprayen. En zure room helpt opgehoopte resten van styling producten te verwijderen. Doe een beetje op haar lokken, maar zorg ervoor dat je wat overlaat voor je chips.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]