Een Overzicht van Natuurlijke Anti-Aging methoden

Natuurlijke anti-aging methoden

Hier zijn een aantal van de vele dingen die je kunt doen om jezelf levendig, sterk en jeugdig te voelen, zonder te veel geld uit te geven.

Sporten!
De fontein van de jeugd waar we al zo’n ontzettend lange tijd naar op zoek zijn, kan recht voor ons neus liggen. Jazeker! Sport kan heel goed de fontein van de jeugd zijn. Als je senioren die regelmatig sporten vergelijkt met senioren die niet sporten, zal je zien dat de senioren die hun hele leven lang al sporten rechtop staan, zonder of met weinig moeite lopen en er veel jonger uitzien dan hun niet-sportende tegenhangers. Deze jeugdige houding komt door het gevoel gezond te zijn en er gezond uit te zien. Een geweldige workout geeft natuurlijke rode wangen en uiteraard dat gevoel van welzijn.

Hier zijn drie soorten trainingen die krachtige anti-aging wapens vormen.

  1. Aerobic oefening – Aerobic oefeningen verbeteren de circulatie en maken het hart en longen sterker. Ze verbeteren ook de spijsvertering, en reduceren stress en spanningen, wat op zijn beurt bijdraagt aan een goede nachtrust. Wandelen, joggen, trekken, dansen, en andere gewichtdragende aerobic oefeningen vertragen bovendien het botverlies.
  2. Krachttraining – Osteoporose is een veel voorkomende ziekte die senioren plaagt. Krachttraining heeft bewezen effectief te zijn in het bouwen van botmassa, wat osteoporose helpt te voorkomen en vertragen. Krachttraining bouwt ook spiermassa op, wat het lichaam sterk houdt en de stofwisseling verbetert. Dit leidt tot een gezond lichaamsgewicht en een jeugdig figuur. Deze training helpt je lenig te blijven en verbetert je balans, waardoor valpartijen en breuken worden voorkomen. Als je zelfstandig en in staat wilt zijn om meer dingen zelf te doen als je ouder wordt, dan kan krachttraining op dit moment helpen dit te bereiken.
  3. Sporten of activiteiten – Recreationele sporten, zoals tennis, golf en bowlen, zijn ook krachtige anti-aging wapens. Hetzelfde geldt voor activiteiten, zoals tuinieren en stijldansen. Deze activiteiten stimuleren zowel het lichaam als de geest en helpen ze jeugdig te houden. Over het algemeen zijn deskundigen het erover eens dat hoe meer actief een persoon is, zelfs als de activiteiten die ze beoefenen niet zo fysiek intens zijn als traditionele vormen van lichaamsbeweging, hoe beter het lichaam en de geest zullen zijn als iemand ouder wordt.

Eet gezonde voeding
Goede voeding is de sleutel tot het voorkomen van ziekte, het versterken van je immuunsysteem en het verbeteren van de teint. Gezond voedsel biedt meer voordelen voor je lichaam en huid dan supplementen. Daarnaast kan het eten van verschillende supervoedingsmiddelen de mogelijkheid van je lichaam verbeteren cruciale voedingsstoffen te absorberen.

Als je je huid gezond en jeugdig wilt houden, zou je voedingsmiddelen in je dagelijkse voeding moeten opnemen die boordevol vitaminen A, C en E, en polyfenolen zitten.

Hier is een lijst met voedingsmiddelen die boordevol met deze belangrijke voedingsstoffen zitten.

  1. Voedingsmiddelen boordevol met vitamine A – Dit zijn zoete aardappelen, broccoli, groene bladgroenten, zoals spinazie, evenals meloen, wortel, paprika, en andere rode, gele, en oranje producten, en asperges.
  2. Voedingsmiddelen boordevol met vitamine C – Broccoli, bloemkool, aardbeien, kiwi, sinaasappel, rode paprika, ananas en meloen zitten allemaal boordevol vitamine C.
  3. Voedingsmiddelen rijk aan vitamine E – Noten, zaden, plantaardige oliën, spinazie, tomaten en tomatenproducten zijn rijk aan vitamine E.
  4. Uitstekende bronnen van polyfenolen – Groene thee, donkere chocolade en cacao zitten boordevol polyfenolen.

Wil je weten hoe je arganolie gebruikt als anti aging product? Bekijk dan onze instructievideo hieronder:

Volg deze natuurlijke anti-aging tips en je zult profiteren van grote voordelen!

Deel dit artikel over Anti-Aging met je vrienden! Sharing is caring!