Moe van Schilfertjes, Vlekjes en Vlokjes op Je Nagellak?

Moe van Schilfertjes, Vlekjes en Vlokjes op Je Nagellak?

Sommige vrouwen zijn gewoon dol op gekleurde nagels. Er zijn er die absoluut niet van “blote nagels” houden! Nagellak is er in verschillende kleuren en veel vrouwen dragen verschillende stijlen en kleuren op hun nagels. Nagels zijn mini schildersdoeken, en hun kleine afmetingen heeft artistieke geesten er niet van kunnen weerhouden er op grote schaal creatief mee te zijn!

De enige serieuze klacht die de meeste vrouwen over nagellak hebben is dat het niet lang blijft zitten. De levenstijd van nagellak op nagels is hooguit een dag of twee. Schilfertjes kunnen al op de tweede dag dat je je nieuwe nagelstijl draagt optreden. Ondanks dat besteden vrouwen veel geld aan manicures en pedicures.

Er zijn ook vrouwen die hun eigen manicuriste en pedicuriste zijn. Hiermee besparen ze op hun nagellak en nagelstijl liefhebberij. Je eigen manicuriste en pedicuriste zijn is op normale dagen wel ok, maar zodra er een belangrijke gebeurtenis is gaan de meesten toch naar hun favoriete salon om hun nagels professioneel te laten stijlen.

Het kan hartverscheurend zijn om te zien dat het geld dat we voor een mani of pedi hebben uitgegeven na twee dagen alweer verspild is. Hier zijn je opties als je je mani of pedi langer dan twee dagen wil laten duren.

  • Ga voor CND Shellac – Veel vrouwen die CND Shellac hebben geprobeerd noemen het een wonder in manicure. Je manicure blijft soms wel 3 weken goed zonder schilfertjes of vlekjes. Het is wel duurder dan een gewone manicure, en je moet een nagelsalon vinden die deze manicure uitvoert.Het enige nadeel ervan is dat je dan de grenslijn ziet wanneer je nagels beginnen te groeien. Zelf de CND Shellac kwijtraken is een lastig proces. Als je er geen problemen mee hebt om een thuispakket te gebruiken en je nagels in een watje met aceton te wikkelen, ga dan je gang en doe het zelf. Laat het anders in een nagelsalon verwijderen.
  • Ga voor een Gel Manicure – Je hebt bij een gel manicure twee keuzes. Je kunt voor de harde variant of de zachte variant kiezen. Als je je nagels wil verlengen of het natuurlijke bed van je nagels wil versterken, kies dan de harde gel. Hou in gedachten dat de harde gel moeilijk aan te brengen en te verwijderen is.De zachte gel variant is er in veel verschillende kleuren. Als je je mani voor 14 dagen goed wil houden kun je deze variant kiezen. Hou er wel rekening mee dat het proces van het verwijderen lastig is en de nagels kan beschadigen.

Met al die stijlvorming waar je je nagels aan blootstelt zou je ze goed moeten voeden en versterken. Je kunt voordat je naar bed gaat je nagels met Arganolie bedekken en dit ‘s nachts in laten trekken. Arganolie bevat voedingsstoffen die de nagels voeden en versterken.

Deel dit artikel over nagelverzorging met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]