Marokkaanse Arganolie en de Wonderen Daarvan!

Marokkaanse Arganolie en de Wonderen Daarvan!

Als je het over Marokkaanse Arganolie hebt zullen de meeste mensen de geweldige voordelen ervan op gaan noemen voor huid, haar en nagels. En het is inderdaad waar dat de componenten in dit vloeibare goud uit Marokko erg goed zijn voor huid, haar en nagels. Arganolie zit vol met voedingsstoffen zoals Vitamine E, essenti‘le onverzadigde vetzuren, Sterolen, Polyfenolen en verschillende anti-oxidanten die ook in de natuur voorkomen. Het is bekend dat deze voedingsstoffen in Arganolie weldadige eigenschappen hebben voor huid, haar, nagels en zelfs voor onze gezondheid.

Waarom Vitamine E Goed Is voor het Haar

Vitamine E is een krachtige anti-oxidant die het lichaam beschermt tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Bij Vitamine E denken veel mensen automatisch aan de voordelen die dat heeft voor de huid. Het is waar dat Vitamine E de huid voedt, veroudering van de huid tegengaat en zelfs littekens kan weghalen. Maar wist je dat Vitamine E ook grote voordelen heeft voor het haar?

  • Vitamine E Bevordert De HaargroeiVitamine E is absoluut geweldig nieuws voor mensen die last hebben van langzame haargroei. Onderzoek heeft aangetoond dat Vitamine E het haar sneller laat groeien. Hoe dit mogelijk is? Vitamine E bevordert een betere bloedsomloop. Een betere bloedsomloop betekent dat voedingsstoffen beter door het lichaam inclusief het haar verspreid worden. Het resultaat is een snellere haargroei.
  • Vitamine E Repareert Beschadigd HaarDe hoge concentratie Vitamine E in Marokkaanse Arganolie maakt van deze olie de ideale behandeling tegen beschadigd haar. Ja, inderdaad! Vitamine E is effectief bij het repareren van beschadigd haar. Het helpt het natuurlijke haar terug te brengen en vernieuwt en repareert op hetzelfde moment schade die ontstaan is door interne of externe factoren.
  • Vitamine E Bevordert de Aanmaak van Olie in de HoofdhuidDe hoofdhuid is inderdaad ook huid. De hoofdhuid produceert olie die het haar smeert en verhindert dat het uitdroogt. Een droge hoofdhuid kan roos veroorzaken en dat is iets wat we allemaal absoluut willen vermijden.

Essenti‘le Vetzuren en de Voordelen Ervan voor het Haar

Misschien heb je de woorden essenti‘le vetzuren, Omega 3, Omega 6 en Omega 9 wel eens gezien of gehoord. Over essenti‘le vetzuren wordt veel gesproken omdat die geweldige voordelen hebben voor het lichaam. Ze vormen gezonde celmembranen en helpen daardoor bij de ontwikkeling van lichaamscellen.

Onderzoek heeft aangetoond dat essenti‘le vetzuren de ontwikkeling van borstkankercellen bij mensen kunnen voorkomen. Essenti‘le vetzuren (EVZ’en) helpen ook bij de ontwikkeling van de hersenen en het zenuwstelsel. Ze beschermen ook het hart tegen verschillende ziektes. En wist je dat essenti‘le vetzuren ook voordelen hebben voor het haar?

  • EVZ’en Versterken het HaarEVZ’en zijn essenti‘le voedingsstoffen voor de pori‘n en haarwortels. EVZ’en maken het haar sterker doordat ze de prote•ne verbindingsstructuren in het haar versterken. Als je broos haar hebt is het verstandig om regelmatig EVZ-rijke Marokkaanse Arganolie aan te brengen!
  • EVZen Genezen Gespleten HaarpuntjesEVZ’en maken het haar niet alleen sterker, ze genezen ook gespleten haarpuntjes. Essenti‘le vetzuren helpen ook bij de bestrijding van roos.
Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]