Mannen! Tijd Om Je Goed Te Verzorgen!

Mannen! Tijd Om Je Goed Te Verzorgen!

Je kunt zeggen dat het niet goed is om mensen alleen maar op hun uiterlijk te beoordelen. Maar de waarheid is dat onze samenleving nu eenmaal zo in elkaar zit. Het valt niet te ontkennen dat mensen met hun uiterlijk een indruk achterlaten op andere mensen. Als een goede eerste indruk belangrijk voor je is dan zou je aandacht moeten besteden aan je persoonlijke verzorging.

Zelfs mensen die het niets interesseert wat andere mensen van hen denken zouden toch nog aandacht aan hun verzorging moeten besteden. Verzorging is namelijk hygiëne. Als je je lichaam schoon houdt loop je minder kans dat je een voedingsbodem wordt voor ziekteverwekkende micro-organismen.

Mannen en persoonlijke verzorging zijn twee dingen die soms niet samen lijken te gaan. Lange tijd hebben mannen zelfs het woord niet eens willen horen omdat zij bang waren dat goede verzorging ze minder mannelijk zou maken. Gelukkig zetten steeds meer mannen dit belachelijke idee uit hun hoofd. Goede persoonlijke verzorging gaat over persoonlijke hygiëne en over je gezondheid!

Wees een Kerel en Verzorg Jezelf!

Hier zijn een paar goede tips voor voor mannen voor hun persoonlijke verzorging! Dames, als jullie dit lezen zorg dan dat je man deze verzorgingstips opvolgt!

Terug naar de Basis

Het is essentieel om een gezond lichaam te hebben, niet alleen voor een gezonde indruk maar ook om ten volle van het leven te genieten! Hoe zorg je goed voor je lichaam? Eet drie keer per dag goed uitgebalanceerde maaltijden en hou dat lichaam in beweging. Door goede lichaamsbeweging raak je overtollig vet kwijt en wordt je cardiovasculair systeem sterker. Je spieren krijgen volume en je afweersysteem wordt sterker zodat je minder vaak ziek bent. Als je het nog wat lastig vindt om te stoppen met slechte rook- en drinkgewoontes, probeer dan om te beginnen je alcohol-inname en het roken te verminderen. Het is een heel gevecht, maar met wilskracht en vastberadenheid is het mogelijk deze slechte gewoontes af te leren!

Verwen Je Huid
Loop er fris en glanzend bij met deze tips voor het verwennen van je huid!

  • Drink op z’n minst 2 liter water per dag. Maak er een gewoonte van om in de ochtend je glas met water te vullen en leeg te drinken. Deze gewoonte doet wonderen voor je huid.
  • Ga niet te laat naar bed. Blijf niet de hele nacht op. Geef je lichaam elke nacht de kans om tenminste 8 uur te herstellen. Tijdens je slaap repareert en herstelt het lichaam en ook je huidcellen zich. Dit proces duurt ongeveer 8 uur.
  • Voed je huid met Marokkaanse Arganolie. Deze olie zit vol met voedingsstoffen met vochtinbrengende eigenschappen zoals essentiële vetzuren, Sterolen, Vitamine E en Squaleen. Deze voedingsstoffen helpen vocht vast te houden zodat de huid goed gehydrateerd blijft. Arganolie is ook een effectief anti-verouderings product vanwege voedingsstoffen die zorgen voor herstel van de huidcellen!
Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.