Maak jij Blunders in de Verzorging van je Haar?

Maak jij Blunders in de Verzorging van je Haar?

Je haar verdient een goede verzorging. Veel mensen krijgen door hun eigen fouten te maken met slecht zittend haar. Dus weet je wel zeker dat jouw haarverzorgingsritueel geen schade toebrengt aan je haar? Bekijk hier of jij je schuldig maakt aan de volgende haarzonden.

  • Zet je de haardroger bij het föhnen direct tegen je haar?
  • Kleur je je haar zelf? En ga je naderhand, als je je ellendig voelt over je poging, naar een kapsalon om de mislukte haarkleuring die je zelf hebt gedaan te verdoezelen?
  • Gaan er maanden voorbij voordat je je haar laat knippen?
  • Laat je een relaxer veel te lang zitten?

Als jij je hier schuldig aan hebt gemaakt, dan beschadig je absoluut je haar.

Hier zijn een aantal belangrijke zaken die je niet moet vergeten als je je haar niet al te veel wilt beschadigen.

Zorg ervoor dat je haar niet oververhit raakt

Het föhn-feitje

Je zult niet veel vrouwen vinden die geen föhn in huis hebben, en zelfs sommige mannen maken gebruik van de föhn. Maar het zijn de vrouwen die de föhn het meest gebruiken. Style en straighten jij je haar thuis vaak met een föhn en borstel? Het is het beste om je haar vanzelf op te laten drogen, maar als je niet zonder het stylen van je haar kunt, zorg er dan voor dat de föhn je haar niet aanraakt. Warmte direct afkomstig van de föhn, kan je haar verbranden. Denk niet dat je haar aanraken met de föhn de enige manier is om je haar te stylen, dit is zelfs heel slecht. Zorg ervoor dat de föhn minstens een paar cm verwijderd is van de borstel en je haar niet aanraakt. Als je haast hebt om je haar droog te maken, dan is je beste optie om op tijd wakker te worden.

Het platte haarstrijkijzer-feitje

Omdat platte strijkijzers heet zijn, kunnen ook deze je haar oververhitten. Je haar te vaak gladstrijken en het strijkijzer op de verkeerde manier gebruiken, zullen het haar allebei beschadigen. Maar hoe moet je dan wel je haar gladstrijken? Laat je de platte strijkijzer gewoonlijk door je haar glijden? Als dit het geval is, dan gebruik je de haarstrijkijzer op de verkeerde manier. Je moet de platte strijkijzer een poosje op één plek vasthouden en daarna pas naar de volgende plek gaan.

Chemische behandeling-feitjes

Hou je van chemicaliën? Sommige chemicaliën in verschillende haarverzorgingsproducten kunnen je haar en hoofdhuid verbranden. Als je van plan bent een relaxer te gebruiken of je haar te kleuren dan is het het beste om dit door een getrainde professional te laten doen in plaats van zelf te stunten.

Verzorg je haar met Marokkaanse Arganolie

Met iedere dag al die aanslag op je haar, zou je je haar wat extra aandacht moeten geven. Marokkaanse Arganolie zal je haar en hoofdhuid verzorgen met zijn vitamine E en onverzadigde vetzuren. De olie hydrateert, beschermt en repareert het haar.

In de volgende video laten we je zien hoe je arganolie het best op je haar aanbrengt voor een optimale verzorging,

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]