Lees Alles Over Verrassende Natuurlijke Acnebehandelingen

Lees Alles Over Verrassende Natuurlijke Acnebehandelingen

Waarschijnlijk heb je al vaak gehoord over natuurlijke acnebehandelingen, zoals dagelijks je gezicht wassen, stress beheersen via sporten, goed eten, een gezonde levensstijl volgen en nog veel meer. Maar we hebben een aantal natuurlijke acnebehandelingen gevonden die behoorlijk verrassend zijn.

Verrassende natuurlijke acnebehandelingen

Celzouttherapie
Heb je ooit gehoord van celzouttherapie? Mensen die celzouttherapie aanbieden, geloven dat acne wordt veroorzaakt door een tekort aan calciumsulfaat. Celzouttherapie vertoont overeenkomsten met een homeopathisch geneesmiddel. Net als de homeopathische geneeskunde volgt celzouttherapie de praktijk van het toedienen van kleine hoeveelheden van een curatieve stof om een aandoening te behandelen.

Mensen die geloven in celzouttherapie zweren bij de effectiviteit van het behandelen van acne en andere aandoeningen. Er is echter niet veel bewijs over de effectiviteit van celzouttherapie. Maar natuurlijk kan je dit niet zeggen tegen iemand die in celzouttherapie gelooft. Je kunt zelf in de praktijk ondervinden of deze natuurlijke acnebehandeling echt werkt. Je hoeft je geen zorgen te maken om het uit te proberen, aangezien de hoeveelheid calciumsulfaat dat wordt gebruikt bij de behandeling van acne zodanig wordt verdund dat het bijna niet meer is te traceren.

Eigengemaakte topische middelen
Over heel de wereld zijn er een aantal eigengemaakte topische middelen voor acne. Hieronder bespreken we er een paar.

  1. Het tandpastamiddeltje – Sommige mensen zeggen dat een beetje tandpasta ’s nachts laten inwerken op plekjes en “probleemgebieden” op het gezicht zeer effectief is om je te ontdoen van acne en andere huidproblemen.
  2. Het rauwe ei middeltje – Sommige mensen zeggen dat het aanbrengen van rauw eiwit helpt acneuitbraken te voorkomen. Als je wilt uitvinden of dit waar is, kan je deze natuurlijke acneoplossing eens proberen.
  3. Het knoflookpastamiddeltje – Sommige mensen zeggen dat het aanbrengen van knoflookpasta op het gezicht nieuwe acneuitbraken kan voorkomen. Ben jij moedig genoeg om dit uit te proberen?
  4. Het gekookte havermoutmaskermiddeltje – Als je van havermout houdt, kan je het gebruiken om een poging te doen je acneprobleem aan te pakken. Sommigen zeggen dat een gekookt havermoutmasker wonderen doet bij het aanpakken van dit huidprobleem.
  5. Water van gekookte groene bonen – De volgende keer dat je een pan groene bonen kookt, moet je het kookwater van de bonen niet weggooien. Waarom? Nou, omdat sommige mensen zeggen dat het water waarin groene bonen zijn gekookt een effectief natuurlijk acnemiddel is.
  6. Zelf aangebrachte basilicumoplossingen – Hou je van de geur van basilicum in je gerechten? Heb je ooit overwogen basilicum te gebruiken als een natuurlijke behandeling voor acne? Nou, sommige mensen zeggen dat zelf aangebrachte basilicumoplossingen effectief zijn in het behandelen van dit huidprobleem.

Dit zijn slechts enkele natuurlijke acnemiddelen waar we over hebben gelezen en gehoord. Ken jij een verrassend natuurlijk middel voor acne? Deel ze dan met ons en plaats een reactie!

Voeg onze Facebook-pagina toe aan je favorieten en deel dit bericht met je vrienden!

Deel dit artikel over Acnebehandelingen met je vrienden! Sharing is caring!