Leer Over Voeding Dat je Haar Transformeert!

Leer Over Voeding Dat je Haar Transformeert!

Als je mooi haar wilt hebben, moet je bepaalde voedingsmiddelen eten die goed zijn voor de gezondheid. Klinkt dit net als een tip die je hebt gehoord voor een mooie en gezonde huid? De waarheid is dat als je een gezonde huid en gezond haar wil hebben, je gezond voedsel moet eten. Schoonheid komt echt van binnenuit! De voedingsstoffen die je in je lichaam stopt, worden aan de buitenkant onthuld. Dus als je gezonde maaltijden eet, dan zal dit absoluut te zien zijn aan je haar!

Maar wat zou je in je maaltijden moeten opnemen als je mooi en gezond haar wilt hebben?

Voedingsmiddelen voor gezond haar

  • Zalm – Zalm is heerlijk, ongeacht of het nu gebakken, gestoomd, gegrild of zelfs rauw (zalm sashimi) is. Wist je dat zalm een gezonde en mooie haardos bevordert? Hoe dan? De vis zit boordevol essentiële omega 3-vetzuren en Omega 3 helpt mee aan een gezonde hoofdhuid. Zalm bevat ook B-12 en ijzer, en deze voedingsstoffen helpen voorkomen dat de hoofdhuid uitdroogt. Hou je niet zo van vis? In plaats daarvan kun je lijnzaad eten.
  • Spinazie – De favoriete snack van Popeye is niet alleen goed voor je haar, maar ook voor je algehele gezondheid. Als het om bladgroenten gaat dan geldt: hoe donkerder de kleur, hoe gezonder het is. Donkere bladgroenten zitten boordevol vitamine A en C, en dit zijn 2 van de meest krachtige anti-oxidanten. Vitamine A en C ondersteunen de productie van olie in de haarzakjes, en hydrateren je haar en geven het een natuurlijke zijdeachtige glans!
  • Bonen – Of je bonen nu peulvruchten noemt of niet, één ding is zeker, ze zijn enorm goed voor je haar. Ze zitten boordevol proteïnen, ijzer, zink en biotine. Bonen maken je haar sterker en voorkomen dat ze broos worden.
  • Noten – Wil je een gezond tussendoortje? Eet dan nootjes! Nootjes zitten vol met voedingsstoffen die hydraterende eigenschappen bezitten. Met noten zal je haar absoluut glad en zijdezacht worden!
  • Gevogelte – Kalkoen en kip zijn ook enorm goed voor je haar! Als je wilt voorkomen dat je haar breekt en je je haarkleur wilt behouden, vergeet dan niet om kip en kalkoen in je maaltijden op te nemen!
  • Yoghurt en melk – Melk en yoghurt bevatten allebei een zeer hoge concentratie calcium. Calcium is essentieel voor je haargroei. Het is het beste om magere yoghurt en magere melk te kopen.
  • Eieren – Misschien heb je in je haarverzorging al gebruik gemaakt van eieren, maar wist je dat het regelmatig eten van eieren ook meehelpt aan een gezond hoofd met haar?
  • Zeekelp – Wil je niet alleen een gezonde haargroei, maar ook gezond en glanzend haar? Dan zou je moeten overwegen om zeekelp in je dieet op te nemen!

Marokkaanse Arganolie voor gezond haar

Marokkaanse Arganolie is een geweldig haarproduct. Het zit boordevol anti-oxidanten die het haar effectief beschermen tegen beschadigingen en beschadigd haar repareren. Het bevat ook essentiële vetzuren die het haar voeden en sterker maken!

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.