Leer Hier de Geheimen van Prachtige Nagelkunst!

Leer hier de geheimen van prachtige nagelkunst!

Wil je het geheim weten van perfect gelakte nagels? We vertellen het hier dus lees verder!

De geheimen van prachtige nagelkunst

Gezonde voeding
Prachtige nagelkunst gaat niet alleen over ontwerpen. Ongeacht hoe stijlvol, hip en trendy nagelkunst of een ontwerp ook is, het zal niet zo mooi zijn met een ongezonde set nagels. Gezonde nagels zijn de basis voor het creëren van prachtige nagelkunst. Gezonde voeding is cruciaal voor gezonde nagels. Zorg er dus voor dat je een evenwichtig dieet volgt. Je voeding moet diverse soorten fruit, groenten, volle granen, magere eiwitten en gezonde vetten bevatten. Als het gaat om zuivelproducten kun je het beste voor vetarme producten kiezen.

Hydrateer je nagels
Het hydrateren van je nagels is jouw wapen tegen uitgedroogde nagels en vingers. Droge nagels zijn gevoelig voor scheuren, barsten en breuken. Om je vingers en nagels gehydrateerd te houden, smeer je ze elke keer nadat je handen in contact zijn gekomen met water in met lotion of handcrème. Het regelmatig aanbrengen van nagelriemolie op je nagels en nagelriemen is ook een geweldige manier om te voorkomen dat ze uitdrogen en broos worden. Arganolie is een uitstekende vochtinbrenger voor nagelbedden en nagelriemen. Deze olie heeft krachtige hydraterende eigenschappen dankzij het hoge gehalte aan essentiële vetzuren, vitamine E en sterolen. Breng heel eenvoudig een kleine hoeveelheid op je nagels aan en geef je nagels een zachte massage, waarbij je ervoor zorgt dat de olie ook in de nagelriemen trekt.

Breng ze goed in model
Je nagels zijn het doek voor je nagelkunst. Om je nagelkunst goed tot uiting te laten komen, heb je natuurlijk een mooi doek nodig en het meest belangrijk hierbij is het goed in vorm brengen van de nagels. Dus voordat je een lak op je nagels aanbrengt, moet je ze eerst knippen en vijlen. Een squoval (vierkante/ovale vorm) of gelijkzijdige rechthoekige vorm is één van de mooiste vormen om voor te gaan. Om je nagels goed in vorm te brengen, knip je ze eerst recht af op een lengte die voor jou comfortabel is. Om je nagels in de gewenste vorm te brengen, vijl je ze in één richting om te voorkomen dat je nagels splitsen.

De technieken voor het aanbrengen van de lak
Rol eerst met het flesje nagellak. Het rollen helpt een goede kleurverdeling te waarborgen. Om ervoor te zorgen dat je geen klodders nagellak op je borstel krijgt, laat je deze langs de binnenkant van het flesje glijden. Dit zal overtollige nagellak verwijderen. De vloeiende drie stroken techniek is ideaal voor het aanbrengen van de lak. Je eerste strook nagellak moet in het midden zijn. Vergeet niet om een beetje druk uit te oefenen op de borstel om de nagellak gelijkmatig te verdelen. Je moet ook niet vergeten een basislaag aan te brengen alvorens je nagels in je favoriete kleur te lakken.

Geduld
Er wordt weleens gezegd dat geduld een schone zaak is. Als je een set met perfect gelakte nagels wilt, zal je geduld moeten hebben. Overhaast het niet, vooral niet bij het drogen van de lak.

Volg deze tips als je een set met perfect gelakte nagels wilt hebben!

Deel dit artikel over Nagelkunst met je vrienden! Sharing is caring!