Kies voor Biologische Haarverzorgingsproducten

Kies voor Biologische Haarverzorgingsproducten

Eén van de meest lucratieve industrieën op aarde is de schoonheidsindustrie. Om dit te kunnen zien, hoef je alleen maar naar kapsalons te kijken. Als je een dagje doorbrengt in de kapsalon zul je overweldigd worden door de drukte. Mensen komen voor knipbeurten, permanenten, straighten, stylen, kleuren, de verschillende soorten behandelingen lijken eindeloos. De deur blijft maar openzwaaien voor mensen die naar binnen gaan om geld uit te geven aan verschillende diensten.

Hoewel kapsalons diensten aanbieden die erop gericht zijn het haar aantrekkelijk, stijlvol en opvallend te maken, kunnen veel van deze diensten het haar uiteindelijk beschadigen. Al het föhnen en alle chemicaliën die op het haar aangebracht worden, kunnen het haar zwakker maken, waardoor ze droog en broos worden. Soms leidt dit tot veel haarverlies en een belemmerde haargroei.

Wat is de reden waarom veel vrouwen en mannen regelmatig de kapsalon bezoeken om een groot deel van hun inkomen te besteden aan diensten die hun haar mogelijk kunnen beschadigen? Dit kan zijn omdat kapsalons directe resultaten aanbieden, omdat beroemdheden vaak naar kapsalons gaan, of omdat we de verkeerde opvatting hebben dat haarverzorging gelijkstaat aan kapsalons bezoeken.

Kies biologische haarverzorgingsproducten

Als je je haar goed wilt verzorgen, zul je ermee moeten stoppen je mooie haardos bloot te stellen aan elementen die eigenlijk schadelijk zijn voor je haar. Wist je dat veel haarverzorgingsproducten chemische stoffen bevatten die je haar niet alleen beschadigen, maar nog erger, eigenlijk giftig zijn voor je lichaam? Als je de ingrediënten van je haarverzorgingsproducten eens nader bekijkt, zul je wellicht verrast zijn om te zien dat ze veel ingrediënten bevatten die giftig zijn. Het beste wat je kunt doen om je haar gezond te houden en je lichaam te beschermen tegen deze gevaarlijke chemicaliën, is om te kiezen voor biologische haarverzorgingsproducten.

Als je biologische schoonheidsproducten gaat gebruiken, geloof dan niet direct de labels met “biologisch”, “natuurlijk” of “100% puur” die op de verpakking zijn geplakt. Je moet even de ingrediënten lezen om zeker te weten dat ze geen schadelijke chemicaliën bevatten, zoals DEA, TEA, MEA, parabenen, parfum en formaldehyde om er maar een paar te noemen.

Marokkaanse Arganolie is 100% biologisch

Marokkaanse Arganolie heeft veel stof doen oplaaien en is niet alleen natuurlijk maar ook een fantastisch product voor het haar, de huid en nagels. De Arganbomen die de vruchten dragen waaruit de olie wordt gewonnen, groeien in een beschermd gebied vrij van chemische meststoffen en pesticiden. De productie tot en met de verpakking van Marokkaanse Arganolie wordt zorgvuldig behandeld, zodat het eindproduct dicht bij zijn natuurlijke staat blijft.

Waarom Marokkaanse Arganolie geweldig is voor het haar

Deze kostbare olie uit Marokko bevat essentiële voedingsstoffen die ontzettend goed zijn voor het haar. De olie zit boordevol vitamine E en onverzadigde essentiële vetzuren. Vitamine E hydrateert en helpt bij het herstellen, vernieuwen en verjongen van het haar. De onverzadigde essentiële vetzuren voeden de haarporiën en –wortels, waardoor het haar sterker wordt.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]