Keratine is Onmisbaar voor Gezonder en Sterker Haar

Keratine is Onmisbaar voor Gezonder en Sterker Haar

Wat heeft je haar nodig om sterk te zijn en er gezond uit te zien? Het antwoord is keratine! Wat is precies keratine? Keratine is een eiwit dat in onze opperhuid oftewel de buitenste laag van onze huid zit. Ook onze nagels zijn gemaakt van keratine en het is die keratine die ze sterk maakt.

Bronnen van Keratine in Je Voeding

Waar kun je nu keratine vandaan halen? Er is veel voedsel dat vol zit met keratine. Collageen en bewerkte dierlijke vetten zijn bronnen van keratine. Vleessoorten als kip en kalkoen zitten vol met keratine. En je kunt keratine ook binnenkrijgen via groenten en fruit. Worteltjes bijvoorbeeld zijn rijk aan keratine. Groenten en fruit met een oranje kleur zoals mango’s, cantaloupe en zoete aardappelen zijn goede bronnen van dit eiwit. Groene bladgroenten zoals spinazie en broccoli bevatten het ook, evenals eieren. En waarschijnlijk ben je verbaasd te horen dat ook spekjes en gelatine keratine bevatten.

keratine-is-onmisbaar-voor-gezonder-en-sterker-haar1

Keratine en Gezonder Haar

Als je droomt van gezonder, sterker en mooier haar dan zou je voedsel moeten eten dat veel keratine bevat. Keratine is ook goed voor haar en nagels. Maar zorg ervoor dat je je lichaam ook andere voedingsstoffen geeft die belangrijk zijn voor een goede spijsvertering en gebruik van dit eiwit. Als je lichaam deze andere voedingsstoffen niet heeft is de keratine ook nutteloos. Welke andere voedingsstoffen heb je nodig? Dat zijn Vitamines B, zink, zwavel en magnesium. Hiermee kan je lichaam de keratine omzetten en op de goede manier gebruiken. Een goede bron van keratine en al deze andere voedingsstoffen is broccoli!

Marokkaanse Arganolie voor Gezondere Lokken

Als je serieus je haar sterker, zachter en gezonder wil maken zou je goed werkende haarproducten zoals Marokkaanse Arganolie moeten gebruiken. Deze Marokkaanse olie zit vol met voedingsstoffen met goede eigenschappen voor je haar.
Wat zit er nu precies in Arganolie? Arganolie bevat veel Vitamine E en talrijke andere anti-oxidanten. Het bevat meer Vitamine E dat welke andere essentiële olie dan ook. Vitamine E is een van de krachtigste anti-oxidanten die we kennen. Anti-oxidanten beschermen het haar tegen beschadiging door styling of door omgevingsfactoren. Vitamine E herstelt, vernieuwt en repareert ook beschadigd haar.

keratine-is-onmisbaar-voor-gezonder-en-sterker-haar2

Arganolie bevat ook essentiële vetzuren. Deze essentiële vetzuren oftewel EVZfen voeden de poriën en wortels van het haar. Ze maken de proteïne verbindingsstructuren van elke haar sterker. Hierdoor wordt je hele haardos sterker en behoren gespleten eindjes tot het verleden. De olie hydrateert ook het haar omdat het voedingsstoffen met vochtinbrengende eigenschappen bevat zoals Vitamine E, essentiële vetzuren en Sterolen.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]