Kan Vet Goed Zijn? Kom er Nu Achter!

Kan Vet Goed Zijn? Kom er Nu Achter!

Heb je wel eens van Omega vetzuren gehoord? Zij worden ook wel super voedingsstoffen genoemd vanwege hun vele heilzame effecten op het lichaam. Het antwoord op de vraag “Kan vet goed zijn?” is dus duidelijk ja. Het punt is dat sommige vetten zoals essentiële vetzuren goed zijn voor het lichaam. Dit zijn de “goede vetten” waar tijdschriften, TV show’s en boeken het altijd over hebben om ouder worden tegen te gaan. Als je er dus jonger uit wil zien en geen rimpels of andere problemen wil hebben, lees dan verder en ontdek meer over dit verbazingwekkende type vet.

Waar haal je ze vandaan?
Essentiële vetzuren komen voor in noten, zaden en visolie. Behalve dat ze het ouder worden krachtig tegengaan, staan essentiële vetzuren er ook om bekend dat ze het lichaam beschermen. De anti-oxidanten die erin zitten versterken het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ontstekingen. Gezien al deze goede eigenschappen is het jammer dat het lichaam deze essentiële vetzuren niet zelf kan produceren. Dat betekent dus dat we het uit andere bronnen en uit onze voeding moeten halen.

Hier volgen enkele belangrijke feiten over essentiële vetzuren:

  • Het lichaam heeft essentiële vetzuren nodig. Als je een te laag gehalte aan EVZ’en in je lichaam hebt, drogen je cellen te snel uit. Deze uitdroging merk je in je huid en in andere delen van je lichaam.
  • Tekort aan EVZ’en, uitdroging van cellen en uitdroging van de huid leiden uiteindelijk tot rimpels en vroegtijdige veroudering.
  • EVZ’en zijn fantastisch bij het tegengaan van infecties in het lichaam. Hoe? Het helpt huidcellen te stabiliseren en verhindert de productie van een stof genaamd “arachidonzuur”, die ontstekingen kan veroorzaken.
  • Essentiële vetzuren zijn niet alleen goed voor de huid, maar ook voor haar en nagels.
  • EZV’en helpen cellen te ontspannen wat de effecten van ouder worden tegengaat.

Wat is Arganolie?
Arganolie is een goede bron van natuurlijke essentiële vetzuren. Arganolie is een product dat afkomstig is uit de noten van een plant die alleen voorkomt in het zuidwesten van Marokko. De olie is populair geworden vanwege zijn vele anti-verouderings eigenschappen. En hoewel de olie maar op één plaats op de wereld voorkomt, is de vraag ernaar door de jaren heen steeds blijven groeien.

Wat kan Arganolie doen?
Arganolie heeft een rijke natuurlijke inhoud aan essentiële vetzuren. Dat betekent dat het gebruik ervan rimpels en ouder worden bestrijdt. Een paar druppels van deze olie op de huid aanbrengen en inmasseren hydrateert niet alleen de huid maar belangrijker nog, houdt de huidcellen gezond. Arganolie is ook rijk aan andere belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine E, ook een welbekend anti-verouderings middel.

Sommige vetten zoals essentiële vetzuren zijn goed voor het lichaam. De juiste hoeveelheid ervan in je lichaam maakt dat je je jong voelt en er jong uitziet. Voeg essentiële vetzuren toe aan je dieet en blijf langer rimpelvrij. Gebruik natuurlijke olie zoals Arganolie om jezelf en je huid jong te houden!

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]