Je Kunt Makkelijk en In Weinig Tijd Je Eigen Maaltijden Koken!

Je Kunt Makkelijk en In Weinig Tijd Je Eigen Maaltijden Koken!

In deze snelle wereld komen we altijd tijd tekort. Het voelt alsof we altijd haast hebben en in onze haast offeren we veel op. Goed eten is meestal een van de eerste dingen die wordt opgeofferd als we haast hebben.

De meeste mensen zijn er intussen al aan gewend om in fast food restaurants te eten. We vinden het al niet meer erg dat de meeste maaltijden van fast food ketens erg ongezond zijn! Omdat zij hun maaltijden snel opdienen hoeven we maar een paar seconden te wachten voordat we kunnen beginnen aan maaltijden die verdrinken in olie, ongezonde vetten en te veel zout.

De meesten van ons zullen het smoesje “Ik heb geen tijd” wel eens gebruikt hebben als het over gezonde zelfgekookte maaltijden gaat. Waarschijnlijk kun je het jezelf niet meer horen zeggen. De waarheid is dat je in een paar minuten gezonde maaltijden kunt koken. Je kunt zelfs een zelfgekookte of zelf voorbereide maaltijd als lunch meenemen naar je werk, gewoon door het de avond van tevoren klaar te maken. Er zijn eenvoudige en gezonde recepten die je snel kunt klaarmaken. Hier is er een dat maar een paar minuten kost.

Omdat het nog steeds warm is is een verfrissende salade ideaal. Als je van groene druiven houdt dan is dit saladerecept echt iets voor jou. Laten we van start gaan met de ingrediënten van dit Zoete Groene Druiven Salade recept.

Ingrediënten

Het zal niet moeilijk zijn om onderstaande ingrediënten te vinden:

 • Druiven – Natuurlijk moet je de groene nemen maar je kunt eventueel ook zwarte of rode druiven gebruiken. Het beste kun je druiven zonder pit nemen.
 • Roomkaas – Een pakje roomkaas van 2,5 ons.
 • Zure Room – Een container van 250 gram.
 • Suiker – 100 gram is genoeg.
 • Basterdsuiker – Hiervan heb je maar 2 eetlepels nodig.
 • Vanille Extract – Een theelepel.
 • Pecannoten – 120 gram is genoeg. Hak ze in kleine stukjes.

De Salade Klaarmaken

Deze heerlijke en verfrissende salade is echt makkelijk om te maken. Hier volgen de eenvoudige stappen!

 1. Als eerste moet je de druiven wassen. Vergeet niet ze met keukenpapier af te drogen.
 2. Pak een schaal die groot genoeg is voor alle ingrediënten. Doe eerst de roomkaas, zure room, suiker en vanille extract in de schaal. Goed mengen. Als je klaar bent, doe er dan de druiven in en opnieuw goed mengen.
 3. De salade is bijna klaar. De laatste stap is nu de salade te bestrooien met basterdsuiker en pecannoten. Nog één keer mixen en dan de salade in de koelkast laten afkoelen.
 4. Je zou nog wat Marokkaanse Arganolie over de salade kunnen sprenkelen. Een klein beetje van deze culinaire olie geeft een extra nootachtige kick aan dit verfrissende gerecht. Culinaire Arganolie bevat ook voedingsstoffen die gezond zijn voor hart, hersenen en het hele lichaam. De olie is supergezond omdat het essentiële onverzadigde vetzuren, Vitamine E en andere krachtige anti-oxidanten bevat!
Deel dit artikel over het makkelijk koken van je eigen maaltijden met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]