Is Jouw Huidverzorgingregime op het Juiste Spoor?

Is Jouw Huidverzorgingregime op het Juiste Spoor?

Huidverzorging is iets dat veel besproken wordt, maar vaak verkeerd begrepen. Bijna alle vrouwen (en een klein percentage mannen) hebben hun eigen huidverzorgingroutines. Maar welke van deze huidverzorgingregimes werken echt? Hier zijn de feiten die je zou moeten weten over zorgen voor je huid.

De waarheid over Huidverzorging

Kijk of je kennis van huidverzorging werkelijk perfect is.

  • Als je je gezicht gewassen en gereinigd hebt tot het punt dat het strak en droog aanvoelt, dan heb je meer kwaad dan goeds gedaan. Als je huid piepschoon aanvoelt, dan betekent het dat je je huid van essentiële oliën hebt beroofd of je hebt niet goed genoeg gespoeld.
  • Een van de meest algemene adviezen over huidverzorging is om stress te vermijden. Velen zeggen dat stress tot uitbraken van puistjes leidt. Dit is een feit. Nog iets wat stress kan aanrichten is een grove structuur van je huid. Stress maakt de huid dunner en vermindert haar capaciteit om te verjongen. Het wordt gezegd dat een gezicht met veel rimpels hoort bij iemand die veel ellende heeft meegemaakt. De wetenschap zegt dat dit klopt. Stress kan de structuur van je huid beïnvloeden. Blijf uit de buurt van stress of geef je niet over aan stress als je een gladde huid wilt.
  • Je zal vaak horen dat trainen en lichamelijke oefening helpen om een mooie huid te krijgen Kom van de bank af en ga sporten want dit helpt om de gifstoffen uit je huid te verwijderen. Als je sport, produceert je lichaam meer collageen. Collageen is verantwoordelijk voor de elasticiteit en gladde structuur van de huid.
  • Als je om je huid geeft, moet je jezelf kunnen weerhouden van te veel suiker en melkproducten. Neem een gezonder bord met vis, groente en olijfolie.
  • Een goede nacht rust verfrist niet alleen je geest en lichaam. Als je een goede rust hebt en slaapt, kan je huid zich herstellen.
  • Als je wel eens iemand hebt horen zeggen dat veel water drinken een goede manier is om voor je huid te zorgen, heb je een goed advies gekregen. Het is nog beter om dit advies op te volgen. Drink minstens 8 tot 10 glazen per dag om je huid gehydrateerd te houden. Je zult merken dat de fijne lijntjes op je huid minder opvallend zijn als je altijd gehydrateerd bent. Doorbloeding wordt ook verbeterd met een goede bevochtiging en gifstoffen worden uit het lichaam gespoeld.
  • Argan olie creëert een buzz in de wereld van de huidverzorging. Je zou een flesje Arganolie moeten aanschaffen omdat dit erg goed is voor de huid. Het bevochtigt en helpt de huid vernieuwen. Deze olie zit boordevol met essentiële vetzuren, vitamine E, squaleen en andere antioxidanten die goed zijn voor je huid.
  • Vergeet nooit om iedere keer dat je het huis verlaat zonnebrand lotion aan te brengen. UV stralen zijn schadelijk voor de huid. Dus zorg ervoor dat je beschermd bent.

En? Zorg je goed voor je huid?

Deel dit artikel over huidverzorgingsregime met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]