Is Het Mogelijk om Nooit Een Slechte Haardag te Hebben?!

Is het mogelijk om nooit een slechte haardag te hebben deel 2

In het artikel “Is het mogelijk om nooit een slechte haardag te hebben ” hebben we besproken hoe je normaal en droog haar kunt verzorgen. Natuurlijk slaan we de mensen niet over die krullend of vet haar hebben.

Dagelijkse haarverzorgingstips

Volg consequent deze haarverzorgingstips en misschien kun je jezelf de irritatie van een slechte haardag besparen!

 • Krullend haar verzorgen
  Mensen die van nature krullend haar hebben, weten dat hun krullen zullen pluizen als ze deze niet goed verzorgen. Het geheim van het verzorgen van krullend haar is om het goed gehydrateerd te houden, en met de krullen mee te werken in plaats van er tegenin te gaan.
 • Krullend haar onderhouden
  In vergelijking met steil haar heeft krullend haar de neiging om droger te zijn. Om te voorkomen dat je krullende haar uitdroogt, moet je het absoluut niet vaker wassen dan tweemaal per week. Je denkt misschien dat dit een beetje weinig is, maar in feite is het zo dat je door je haren hooguit twee keer per week te wassen je je hoofdhuid de kans geeft het haar te hydrateren, zoals dat van nature gebeurt. Bij het wassen van je krullen moet je een gladmakende shampoo en een conditioner gebruiken, zodat je haarschubben worden verzorgd en het pluizen wordt gecontroleerd.
 • Arganolie voor krullend haar
  Krullend haar zal met behulp van Arganolie goed gehydrateerd worden. De olie zit boordevol vitamine E en essentiële vetzuren, waarvan bekend is dat ze krachtige vochtinbrengende eigenschappen bevatten. Bovendien bevat de olie sterolen, die voorkomen dat het vocht ontsnapt door een dunne laag te produceren op de haarlokken. Met het vermogen van Arganolie om het haar te hydrateren en vocht vast te houden, is het de beste bondgenoot van krullend haar!
 • Styling tips
  Als het om het drogen van krullend haar gaat, dan zal een T-shirt of papieren handdoek beter zijn dan een badhanddoek. Dit komt omdat je gewone badhanddoek je krullende haren pluizig kan maken. Je vingers of een grove kam zijn ideaal om je klitten te verzorgen en een haarborstel moet je absoluut niet gebruiken! Een conditioner die je niet hoeft uit te spoelen is ook aan te raden.
 • Vet haar verzorgen
  Misschien heb je een hekel aan te vet haar, dus je doet je best om ervoor te zorgen dat je haar minder vet is. Maar je moet niet vergeten dat de natuurlijke oliën essentieel zijn voor je haar, dus het is geen goede zaak om je haar volledig te ontdoen van olie.
 • Vet haar onderhouden
  Wassen is een dagelijkse vereiste. Een milde reinigende shampoo is ideaal om te gebruiken. Focus op de wortels, omdat het je hoofdhuid is die de olie produceert en niet het haar. Spoel het schuim helemaal uit, zodat je haarlokken schoon zijn. Na het wassen, breng je een lichte conditioner aan van het midden van de haarschacht naar de punt. De conditioner zal je haar ontwarren zonder je kwetsbare en dunne haren te breken.
 • Styling tips
  Meestal hebben diegenen met vet haar fijne tot zeer fijne haren. Het is het beste om uit de buurt te blijven van siliconen, zware crèmes en zalfjes. Een luchtige mousse is een betere optie.
Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]