Is Het Mogelijk om Nooit een Slechte Haardag te Hebben?!

Is het mogelijk om nooit een slechte haardag te hebben

Stel je eens voor dat je nooit te maken hebt met een slechte haardag! Dit is absoluut iets waar veel mensen van dromen! Is dit mogelijk of gaan we in onze dromen een beetje te ver? Het kan mogelijk zijn door het volgen van deze tips!

Dagelijkse haarverzorgingstips

Als je ervan droomt om elke dag een prachtige bos haar te hebben, dan kunnen deze tips je daarbij helpen!

Normaal haar verzorgen
Je hebt geluk als je haar niet droog of te vettig is en nog meer geluk als je haarlokken niet zijn beschadigd door een chemische haarbehandeling. Het hebben van normaal haar, zoals we dat vaak noemen, wijst over het algemeen op een gezonde hoofdhuid.

Normaal haar onderhouden
Het hebben van normaal haar betekent dat je het maximum 5 keer per week kunt wassen. Je kunt hiervoor gebruik maken van een eenvoudige shampoo en een basisconditioner. Zelfs een 2-in-1 product zal volstaan. Blijf uit de buurt van shampoos bedoeld voor droog of vet haar, want dit kan de natuurlijke balans van je haar verstoren.

Normaal haar stylen
Mensen met normaal haar kunnen hun haar na bijna elke wasbeurt föhnen. Maar natuurlijk is het nog altijd het beste om een bescherming te gebruiken tegen de warmte. Een product dat beschermt tegen warmte moet bij het föhnen altijd worden gebruikt. Hoe je föhnt is ook van belang. De juiste manier om dit te doen, is door de föhn continu te bewegen, zodat het haar niet verbrandt.

Populaire mythe over normaal haar
Veel mensen geloven dat normaal haar immuun is voor de schadelijke elementen. Dit is absoluut niet waar. Je moet normaal haar vergelijken met delicate kleding, zoals lingerie of een kasjmieren jas. Ze zijn kwetsbaar en moeten met zorg worden behandeld. Slechte verzorging en een te ruwe behandeling zal absoluut tot schade leiden!

Droog haar verzorgen
Er zijn veel factoren die je een droge haardos kunnen geven. De zon, het klimaat, overmatig gebruik van warme föhnen en strijkijzers, maar ook genen kunnen leiden tot droog haar. Maar voel je niet al te depressief bij het horen van dit nieuws. Er zijn manieren om je prachtige haardos te hydrateren!

Droog haar onderhouden
Als je droog haar hebt, beperk het gebruik van shampoo dan tot maximaal tweemaal per week. Het is ook het beste om shampoos met hydraterende ingrediënten te gebruiken. Je moet je haar na het wassen conditioneren. Je hoeft niet al te genereus te zijn met de hoeveelheid conditioner die je op je haar smeert. Je moet je haar minstens eenmaal per maand behandelen met een diep conditionerend masker.

Arganolie voor droog haar
Marokkaanse Arganolie is een geweldige conditioner voor je haar. Het zit boordevol hydraterende voedingsstoffen, zoals vitamine E en essentiële vetzuren. De sterolen zijn één van de beste vochtinbrengende ingrediënten, omdat het vocht in het haar vasthoudt. Vitamine E en andere anti-oxidanten in de olie helpen de schade veroorzaakt door de zon en chemische stoffen te herstellen.

Styling tips
Het is het beste om uit de buurt te blijven van warme styling tools, maar als je dat gewoonweg niet lukt, gebruik dan in ieder geval een serum om het pluizen in bedwang te houdenen het haar te beschermen tegen de hitte!

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]