Zorg ervoor dat de tijd niet zichtbaar is op je huid

Zorg ervoor dat de tijd niet zichtbaar is op je huid

Veel mensen hebben de wens om de tijd stil te zetten of ten minste de effecten ervan op onze huid te stoppen. Naarmate de tijd verstrijkt, zullen er lijntjes en rimpels je huid insluipen. Het goede nieuws is dat er manieren zijn om ervoor te zorgen dat de tijd niet zichtbaar is op je huid. Het is niet eens nodig om veel geld uit te geven of onder het mes te gaan om fijne lijntjes en rimpels te voorkomen. Een paar veranderingen in je levensstijl kunnen al genoeg zijn!

  • Draag je zonnebril! Een zonnebril laat je er niet alleen stoer uitzien, ze zijn ook erg handig om fijne lijntjes en rimpels te voorkomen. Als je op een zonnige dag buiten bent zonder je zonnebril, dan kan de felle schittering je ogen doen dichtknijpen. Al dat dichtknijpen kan leiden tot de gevreesde kraaienpootjes direct onder je ogen. Als je dit niet wilt, zorg er dan voor dat je altijd je zonnebril bij je hebt, vooral op een zonnige dag.
  • Vergeet je zonnebrandcrème niet! Het opsmeren van zonnebrandcrème zou een dagelijkse gewoonte moeten zijn. De UV-stralen van de zon zijn erg schadelijk voor de huid. Ze zijn zelfs de primaire oorzaak van vroegtijdige huidveroudering en de meeste soorten huidkanker. Dus voordat je naar buiten gaat, moet je ervoor zorgen dat je een ruime hoeveelheid zonnebrandcrème hebt opgesmeerd en het flesje bij de hand hebt, zodat je het opnieuw kunt aanbrengen als dat nodig is. Ongeveer om de twee uur, of sneller als je veel hebt gezweet, zou je zonnebrandcrème opnieuw moeten aanbrengen. Het is ook ideaal om waterproof zonnebrandcrème met factor 30 te gebruiken!
  • Smeer dagelijks een hydraterende crème boordevol anti-oxidanten op! Voor een jeugdige en gezonde huid is het van cruciaal belang om je huid gehydrateerd te houden. Marokkaanse Arganolie is een krachtige vochtinbrengende crème boordevol anti-oxidanten. Anti-oxidanten hebben het vermogen om vrije radicalen, zoals UV-stralen, te neutraliseren voordat ze schade kunnen toebrengen aan je huid. Met zijn vitamine E, carotenoïden, ferulinezuur en polyfenolen is Arganolie een krachtige anti-oxidant. Het bevat ook sterolen en essentiële vetzuren, wat krachtige vochtinbrengers zijn!
  • Eet voedsel boordevol anti-oxidanten! Als je serieus aan een jeugdige huid wilt werken, dan zou je groenten moeten eten. Bladgroenten en fruit zitten boordevol anti-oxidanten, zoals vitamine C, vitamine A en vitamine E! Je moet ervoor zorgen dat je dagelijkse maaltijden één of twee bladgroenten en fruit bevatten. Je kunt rode paprika aan je salade toevoegen, omdat deze boordevol vitamine A en C zit. Bessen zijn ook een geweldige bron van anti-oxidanten!
  • Stop met frisdrank! Soda bevat veel suiker en te veel suiker is niet goed voor je huid en voor je algehele gezondheid. In plaats van frisdrank zou je water moeten drinken. Water is essentieel voor een gezonde en jeugdige huid. Water houdt de huid gehydrateerd en als je een jeugdige huid wilt hebben, dan moet je van binnenuit gehydrateerd zijn. Doe je best om minstens 8 glazen water per dag te drinken!

Deze paar tips kunnen je in een mum van tijd een jeugdige huid bezorgen!

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!