Huidverzorgingtips voor de Winter

Huidverzorgingtips voor de winter

De winter kan veel problemen voor de huid met zich meebrengen. We hebben hier een aantal huidverzorgingtips opgenomen die je zullen helpen deze problemen in toom te houden!

Huidverzorgingtips voor de winter

  • Hydrateer je lichaam. Elke dag voldoende water drinken is belangrijk om je lichaam gezond te houden. De organen van je lichaam hebben water nodig om goed te functioneren en je moet niet vergeten dat je huid het grootste orgaan is dat je hebt. Zorg er dus voor dat je huid geen dorst krijgt. Drink voldoende water om ervoor te zorgen dat je huid van binnenuit wordt gehydrateerd.
  • Gebruik lauwwarm water als je in bad gaat of een douche neemt. Veel mensen nemen graag een warmere douche of warmer bad op koude winterdagen. Maar, warm water zal de natuurlijke oliën van je huid verwijderen. Dit kan de reden zijn dat je huid zo droog is. Hoe verleidelijk een warm bad of warme douche in de winter ook mag zijn, geef niet toe, omdat dit alleen maar zal leiden tot een droge huid . Hou je dus aan een lauwwarm(e) bad of douche
  • Hydrateer je huid. Het is heel belangrijk om je huid gehydrateerd te houden in de winter. Je blootstelling aan extreme temperaturen (van erg koud buiten tot warme lucht van de verwarming binnen) zal resulteren in een droge huid. Gebruik een krachtige vochtinbrenger, zoals Arganolie, om je huid te hydrateren. De olie zit boordevol voedingsstoffen die krachtige eigenschappen bevatten, zoals vitamine E, essentiële vetzuren, en sterolen. Naast deze voedingsstoffen bevat Arganolie talrijke anti-oxidanten die de huid helpen beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen en beschadiging helpen repareren die de huid al heeft opgelopen. Het regelmatig aanbrengen van de olie zal resulteren in een mooie, gladde, gezonde en jeugdige huid!
  • Vergeet je lippen niet. Als gevolg van het koude weer buiten en de warme lucht binnen kunnen je lippen uitdrogen. Zorg ervoor dat je niet vergeet lippenbalsem op je lippen te smeren. Kies voor een balsem met zonnebescherming. Zorg er ook voor dat je je lippen niet aflikt. Misschien denk je dat het likken het vocht terug zal brengen, maar je bereikt het tegenovergestelde resultaat. Dus als je lippen kloofjes krijgen, zorg er dan voor dat je lippenbalsem aanbrengt. Je kan ook Arganolie gebruiken als natuurlijke lippenbalsem. De anti-oxidanten zullen de huid van je lippen beschermen tegen beschadiging.
  • Zonnebescherming is nog altijd een must! Denk niet dat je geen bescherming nodig hebt voor de UV-stralen van de zon, omdat de lucht bewolkt is. Ongeacht hoe bewolkt de lucht ook is, de UV-stralen van de zon kunnen nog steeds door deze wolken heen dringen. De UV-stralen van de zon worden ook gereflecteerd op ijs. Dus vergeet niet overal zonnebrandcrème op te smeren voordat je naar buiten gaat.

Volg deze huidverzorgingtips voor de winter als je wilt voorkomen dat de winter een aanslag pleegt op je huid!

Deel dit artikel over Huidverzorgingtips met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]