Huidverzorging Moet Meer Zijn Dan Verouderingsproducten

Verouderingsproducten

We moeten accepteren dat we op een zeker moment rimpels krijgen. Hoe veel anti-verouderings crème we ook op onze huid smeren, ooit zal die rimpels en fijne lijntjes gaan vertonen.

Ben je de 40 al voorbij? Begint jouw huid de tekenen van ouder worden te vertonen? Rimpels en fijne lijntjes kun je een tijdlang uitstellen maar ooit komen ze. De meeste vrouwen in de 40 vertonen al tekenen van huidveroudering en het grootste misverstand over hoe je deze tekenen moet bestrijden of minimaliseren is dat je alleen maar anti-verouderings producten zou hoeven te gebruiken. Veel mensen maken zich daar schuldig aan!

Als je in de 40 bent zou voor je huid zorgen niet alleen het gebruik van anti-verouderingsproducten moeten zijn. De verzorging van je huid zou verder moeten gaan. Goede huidverzorging houdt ook in dat je gezonde keuzes in je levensstijl maakt en gezond eet. Ook reinigen en hydrateren van de huid zouden hoge prioriteit moeten hebben. Hou ook in de gaten dat blootstelling aan de zon van grote invloed is op hoe je huid eruit ziet. Zorg dat je je altijd met zonnebrandlotion insmeert voordat je de deur uitgaat.

Op Welke Leeftijd Begint de Huid te Verouderen?

In je jonge jaren maakte je je waarschijnlijk niet zo druk over veroudering van je huid. En pas wanneer je de tekenen daarvan zag begon je maatregelen te nemen om rimpels en fijne lijntjes te bestrijden. De waarheid is dat je al vroeg met de verzorging van je huid zou moeten beginnen als je die jonge huid langer wil behouden. Waarschijnlijk ben je je er niet van bewust dat het natuurlijke verouderingsproces van de huid al rond je 25ste begint. Dat is de leeftijd waarop de productie van collageen en elastine in het lichaam begint af te nemen.

Wat zijn collageen en elastine? Collageen en elastine zijn verantwoordelijk voor steun en soepelhuid van de weefsels in je huid. Met andere woorden: je huid is soepel en jeugdig als er genoeg collageen en elastine in je lichaam zit. Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid collageen, elastine en vocht in het lichaam af. Dit leidt tot de uitgezakte en gerimpelde huid die je vaak ziet bij mensen in de 40. Ook schade die je huid in je jeugd heeft opgelopen door veel in de zon te komen wordt in deze fase zichtbaar. Maar door goed voor je huid te blijven zorgen kun je rimpels en fijne lijntjes minimaliseren en verdere schade voorkomen.

Een Plan Voor de Verzorging van je Huid Op Je Veertigste

  • Reinigen en Exfoliëren – Reinig je huid twee maal per dag en exfolieer op zfn minst twee maal per week.
  • Hydrateren – Hou je huid vochtig met Marokkaanse Arganolie. Arganolie bevat hoge concentraties Vitamine E, Sterolen en essentiële vetzuren (EVZfen). Deze drie voedingsstoffen hebben krachtige vochtinbrengende eigenschappen. EVZfen en Vitamine E kunnen ook de effecten van huidveroudering minimaliseren of vertragen. Behalve Vitamine E bevat Arganolie ook talrijke anti-oxidanten die de huid beschermen tegen de schadelijke effecten door omgevingsfactoren.
  • Beschermen – Bescherming tegen de zon is essentieel om verdere schade aan je huid te voorkomen. Je voorkomt niet alleen rimpels maar ook dat je huidkanker krijgt.
Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]