Huidverzorging op de Beste Manier door Moeder Natuur

Huidverzorging op de Beste Manier door Moeder Natuur

Natuurlijke schoonheid is tegenwoordig het onderwerp van de dag. Meer en meer mensen worden zich namelijk bewust van de gevaren van schadelijke chemische stoffen in commercieel verkrijgbare schoonheidsproducten. Het aantal mensen dat terugkeert naar natuurlijke manieren om glanzender en gezonder haar en een gladdere huid te krijgen neemt steeds verder toe.

Het is waar dat je een gezonde, jongere en gladdere huid kunt krijgen met natuurlijke methodes en zonder schoonheidsproducten vol met giftige ingrediënten. Hetzelfde geldt voor gezonder en glanzender haar.

Een Natuurlijk Mooie Huid
Moeder Natuur voorziet ons van alles wat we nodig hebben van geneesmiddelen tot pijnstillers tot schoonheids- en gezondheidsproducten en nog veel meer. Als je je huid op een natuurlijke manier gezond en mooi wil houden, luister dan naar onderstaande tips.

Fris Je Gezicht Op Met Druiven
Wist je dat druiven je dat frisse uiterlijk kunnen geven? Gewoon druiven over je huid te wrijven en je huid krijgt een stralend uiterlijk. Snij gewoon een paar druiven in tweeën en wrijf met de afgesneden kant over de schone huid. Druiven zijn natuurlijke exfolianten!

Bestrijd Vermoeide en Opgezwollen Ogen met Gekoelde Theezakjes
Als je ogen er opgezwollen en vermoeid uitzien kun je dat met gebruikte theezakjes tegengaan. Dus in plaats van je gebruikte theezakjes weg te gooien leg je ze in de koelkast om af te koelen. Neem als je ‘s morgens wakker wordt of voordat je naar bed gaat een paar van die koude theezakjes, doe je ogen dicht en leg ze op je oogleden. Ontspan je en laat de theezakjes hun magische werk doen. Als je niet zo van thee houdt kun je ook koude komkommerschijfjes gebruiken.

Hou Je Huid Gehydrateerd en Beschermd met Marokkaanse Arganolie
Breng dagelijks Arganolie op je huid aan om je huid gehydrateerd te houden. Arganolie is een natuurlijk extract van de Argannoot en bevat geen giftige chemische stoffen. Arganolie zit vol met krachtige moisturizers zoals Vitamine E, essentiële vetzuren en Sterolen. Door het hoge gehalte aan anti-oxidanten is Arganolie ideaal voor het beschermen van de huid tegen schade door vrije radicalen. Voor extra bescherming tegen de zon kun je de olie het beste vóórdat je je met zonnebrandlotion insmeert aanbrengen.

Ben je na het lezen dat dit artikel ook benieuwd naar hoe je arganolie precies moet gebruiken als huidverzorging? Kijk dan hier ons Youtube filmpje waarin wij stap voor stap uitleggen hoe je arganolie het beste kunt gebruiken.

Een Gezichtsmasker van Eidooier en Olijfolie
In plaats van gezichtsmaskers uit de winkel kun je ook je eigen gezichtsmasker maken. Alles wat je voor een krachtig gezichtsmasker nodig hebt is olijfolie, honing en een eidooier. Meng 1 eidooier, een eetlepel olijfolie en een theelepel honing in een schaal.

Smeer het mengsel als het klaar is op je gezicht en nek en laat het 20 minuten zitten. Daarna afspoelen met water. Het beste kun je dit natuurlijke gezichtsmasker aanbrengen voordat je je gezicht wast.

In het volgende artikel vind je De Ultieme Gids voor het vinden van het Beste Gezichtsmasker voor Jouw Huidtype

Dit zijn zomaar een paar natuurlijke manieren om je huid gezond en mooi te houden.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!