Hou van je krullen! Verzorg Ze Als Volgt.

Hou van je krullen! Verzorg Ze Als Volgt.

Hou jij van je krullen? Of ben jij één van de vele mensen met krullend haar die proberen hun natuurlijke haar in het gareel te houden? Terwijl sommige mensen met steile haren graag krullend haar zouden willen hebben, zijn er veel mensen die van nature krullen hebben en deze juist recht willen maken.

Onze huidige maatschappij denkt nog steeds dat mooi haar lang en recht is. Maar het lijkt erop dat vandaag de dag steeds meer mensen dit idee verwerpen. En het wordt echt hoog tijd dat we ermee stoppen dit te geloven. Mooi haar is gezond haar of het nu recht, krullend, lang of kort is.

Veel mensen die van nature krullend haar hebben, ondergaan chemische behandelingen om het haar recht te maken, omdat ze denken dat ze hierdoor verlost worden van hun krullende lokken. Chemische ontkrullende behandelingen kunnen je haar steil maken, maar meestal resulteren deze behandelingen in stijf en onnatuurlijk steil haar waarmee je bijna de vloer kunt vegen. Misschien heb je al eens iemand gezien met haar dat eruit ziet als een bezem. Dit is meestal het gevolg van chemische ontkrullende behandelingen. Een ander probleem van dergelijke behandelingen is het moment dat je haar een nieuwe groeifase bereikt. Een deel van je haar zal dan krullen hebben, terwijl de rest recht en ontzettend stijf is.

De chemicaliën die worden gebruikt bij ontkrullende behandelingen zijn daarnaast schadelijk voor je levendige haar. Je haar blootstellen aan agressieve chemicaliën zal leiden tot onomkeerbare beschadiging van het haar, en dat is zeker iets waarmee je niet zou willen leven. Als je van nature krullend haar hebt en je nog steeds wanhopig vecht tegen je krullen, dan zul je uiteindelijk aan het kortste eind trekken. Je zou moeten leren om van je krullen te houden en als je ze eens met rust laat, zul je er snel achterkomen dat natuurlijke krullen prachtig zijn.

Krullend haar hoef je alleen maar te wassen en te laten hangen. Je hebt geen last van extra vroeg wakker worden en super vroege ochtenddouches alleen maar om je haar te kunnen föhnen. Je zult niet hoeven omgaan met vervelende uitgroei en het continu lichte en soms vervelende geplaag over dat je haar eruit ziet als een bezem. Dus er is echt geen reden voor jou om te betalen voor chemische ontkrullende behandelingen die alleen maar leiden tot haarproblemen.

De reden waarom veel mensen met krullend haar het gevoel hebben dat hun krullen elke dag voor een slechte haardag zorgen, is omdat ze niet weten hoe ze met hun krullen moeten omgaan. Hier zijn een paar nuttige tips!

  1. De juiste coupe zal je weerbarstige krullen temmen. Laat je haar over je schouders groeien, zodat je makkelijker kunt omgaan met je krullende haren. Lange laagjes zullen ook helpen. Als je een hoekig gezicht hebt, dan is een bob het beste kapsel voor jou.
  2. Een effectief haarproduct is essentieel. Marokkaanse Arganolie is ontzettend goed voor je haar. Het zal je lokken temmen, hydrateren, repareren en gezond houden. Marokkaanse Arganolie zit boordevol vitamine E, essentiële vetzuren en talrijke anti-oxidanten die wonderen doen voor je haar. Breng de olie op je haar en hoofdhuid aan, wikkel je haar vervolgens gedurende 20 minuten in een warme doek en spoel het daarna uit of laat de olie een nachtje intrekken.
  3. Douche alleen met lauwwarm water en was je haar maximaal driemaal per week. Conditioner kun je wel elke dag aanbrengen.
Deel dit artikel over hoe krullen te verzorgen met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]