Hou Je Huid Jong met Slechts 4 Stappen

Hou Je Huid Jong met Slechts 4 Stappen

De meeste mensen willen graag jong blijven. De zoektocht naar de bron van eeuwige jeugd is nog steeds een populair gespreksonderwerp waar veel mensen in geïnteresseerd zijn. Vooral voor vrouwen is ouder worden een serieus en soms gevoelig onderwerp. Er zijn maar weinig vrouwen die hun ware leeftijd verklappen.

De huid vertoont als eerste de tekenen van het ouder worden. En dat is iets wat de meeste vrouwen willen uitstellen, vermijden of zelfs voorkomen. Natuurlijk is ouder worden iets wat we niet kunnen tegenhouden, maar veroudering van de huid is wel iets wat we kunnen uitstellen. Als we onze huid tegen de elementen beschermen die huidveroudering veroorzaken en goed voor de huid zorgen, kunnen we de tekenen van ouder worden vermijden en zelfs terugdraaien.

Hier volgen de stappen hoe je veroudering van de huid kunt tegengaan.

Elke dag hydrateren. Als je niet regelmatig een vochtinbrengend product gebruikt gaat de huid rimpels ontwikkelen en verliest die zijn gladde structuur. Gebruik voor het hydrateren Arganolie. Niet alleen is dat vanwege zijn Sterolen een goed werkend vochtinbrengend product, maar zijn hoge gehalte aan essentiële onverzadigde vetzuren voorkomt ook voortijdige veroudering. Deze essentiële vetzuren kunnen ook fijne lijntjes voorkomen.

Arganolie zit ook vol met Vitamine E. Hiervan is bekend dat het veroudering van de huid tegengaat en de huidcellen voedt. Ook Polyfenol, een anti-oxidant die veroudering van de huid tegengaat, zit in deze olie. Daarnaast bevat Arganolie ook Ferulinezuur, dat de schadelijke effecten van UV straling tegengaat, en Carotenoïden, die de huid beschermen tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Beide stoffen staan er ook om bekend dat ze veroudering van de huid tegengaan.

  1. Draag altijd bescherming tegen de zon. Ga niet onbeschermd de zon in als je geen rimpels wil. Dit betekent dat je telkens wanneer je naar buiten gaat zonnebrandlotion moet opdoen, zelfs als je maar even boodschappen gaat doen of naar de groenteboer gaat. UV straling van de zon is de meest voorkomende oorzaak van rimpels. Neem een zonnebrandlotion met beschermingsfactor van 15 of hoger, en smeer je 15 minuten voordat je de deur uitgaat in. Breng na 2 uur opnieuw aan als je gaat zwemmen of stevig zweet.
  2. Regelmatige lichaamsbeweging. Door regelmatige lichaamsbeweging gaat je huid glanzen en er jonger uitzien. Dat komt omdat je bloedsomloop verbetert en gifstoffen uit het lichaam afgevoerd kunnen worden. Hier knapt de huid van op. Tijdens het sporten produceert je lichaam ook endorfinen waar je je beter van gaat voelen. Daardoor raak je tijdens de oefeningen ook je stress kwijt. Stress is een andere factor die rimpels kan veroorzaken.
  3. Vermijd koste wat het kost stress of leer op zijn minst om er mee om te gaan. Erg belangrijk om je huid er jong en gezond uit te laten zien. Als je gestresst bent zie je dat in je huid terug. Je huid wordt dan dof en gevoeliger voor puistjes. Je kunt ook rimpels krijgen omdat stress het collageen vernietigt. Als je je gestresst voelt zing dan wat, zoek een vriend op, ga wat koken of een eindje fietsen of lopen.

Deze stappen om je huid jong te houden zijn eigenlijk best simpel en hoeven geen duizenden euro’s te kosten.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.