Hou Je Huid Jong en Mooi met Arganolie

Hou Je Huid Jong en Mooi met Arganolie

Veel vrouwen vertrouwen op de huidverzorgingsproducten uit de winkels. Ze zijn soms bereid duizenden euro’s te betalen als hun huid maar jong en mooi blijft. Maar de beste manier om schoonheid en jeugd van de huid te bewaren is deze gezond houden!

Wanneer het over huidverzorging gaat scheppen vrouwen vaak op over de producten die zij op hun nachtkastje hebben staan. Zeker, huidverzorgingsproducten kunnen helpen de huid jong en mooi te houden. Toch is dit maar een deel van een goede huidverzorging. Jonge, mooie en gezonde huid begint bij een gezonde levensstijl.

Op de Juiste Manier voor Je Huid Zorgen

  • Een uitgebalanceerd en gezond dieet. Veel mensen hebben hier problemen mee. Vanwege het hoge tempo waarin we leven zijn we gewend geraakt aan ongezond eten. Overal vind je tegenwoordig fast-food ketens!Het slechte nieuws is dat het eten in deze fast-food ketens bijzonder ongezond is, niet alleen voor de huid maar ook voor het hele lichaam. Op het menu staan meestal vettige, in olie klaargemaakte maaltijden in grote porties. Fast-food maaltijden zijn rijk aan ongezonde vetten en cholesterol! Fast-food maaltijden kunnen het beste beschreven worden met “Je kunt wachten op een hartaanval”.Uitgebalanceerde en gezonde maaltijden zijn maaltijden die vol zitten met proteïnes, koolhydraten, vezels en goede vetten. Je bord zou vol moeten liggen met groene bladgroenten en fruit. Goede vetten komen vooral uit vis, dat ook vol zit met proteïne. Voor je dagelijkse hoeveelheid koolhydraten kun je het beste hele granen eten.
  • Slaap genoeg! 8 uren slaap per nacht is ideaal. Stop met feesten tot in de kleine uurtjes, en geef je lichaam de tijd om te rusten en te herstellen. Je huidcellen groeien en herstellen vooral ’s nachts wanneer je slaapt. Dit hele proces duurt ongeveer 8 uur.
  • Doe regelmatig aan lichaamsbeweging! Een goede bloedsomloop helpt bij een goede gezondheid en een gave huid! Het hele lichaam, inclusief de huid, blijft gezond als zuurstof en voedingsstoffen overal kunnen komen. Lichaamsbeweging zorgt ook dat je niet te dik wordt! En tenslotte raak je er ook stress mee kwijt doordat het lichaam endorfinen aanmaakt. Dit zijn hormonen die je een goed gevoel geven.
  • Leer je slechte gewoontes af! Roken is slecht voor je gezondheid! Onderzoek heeft aangetoond dat roken longkanker kan veroorzaken! Nicotine in sigaretten blokkeert de bloedvaatjes in je huid zodat de toevoer van bloed en voedingsstoffen wordt afgeknepen. Sigarettenrook vernietigt ook het collageen. Zonder zuurstof en collageen verliest de huid zijn soepelheid waardoor je rimpels en fijne lijntjes krijgt.Alcohol is ook schadelijk voor de huid. Alcohol droogt de huid uit en we weten allemaal dat een droge huid makkelijker schade oploopt! Als je niet helemaal met alcohol kunt stoppen, zorg dan dat je het tot een minimum beperkt.
  • Bescherm de huid tegen de UV straling van de zon. Gebruik elke dag een zonnebrandlotion van beschermingsfactor 15 of hoger om de schadelijke effecten van UV straling van de zon tegen te gaan! Hiermee voorkom je rimpels, fijne lijntjes en pigmentatie, en loop je minder kans op huidkanker.
  • Breng dagelijks Arganolie op de huid aan! Arganolie hydrateert en voedt de huid doordat het componenten bevat zoals essentiële vetzuren, Vitamine E, Sterolen, Polyfenolen en nog veel meer. Arganolie zit ook vol met anti-oxidanten. Deze beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van de elementen.

Volg deze 6 stappen als je serieus probeert een mooie en jonge huid te krijgen!

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]