Hou de Tekenen van Ouder Worden Ver Weg

Hou de Tekenen van Ouder Worden Ver Weg

Veel vrouwen maken zich druk om de zichtbare effecten op de huid van het ouder worden. De meest voorkomende effecten zijn rimpels, fijne lijntjes, droge huid, vlekken en smetjes. Mannen maken zich hier over het algemeen niet druk om, vrouwen wel!

Veel vrouwen kopen dan ook huidverzorgingsproducten die beloven dat ze de tekenen van ouder worden kunnen stoppen! De waarheid is dat we ouder worden, of we dat nu leuk vinden of niet, en dat de huid daar als eerste de tekenen van gaat vertonen. Sommige producten willen je laten geloven dat je ouder worden kunt stoppen maar dat is gewoon niet zo. Dat wil echter nog niet zeggen dat je alle hoop moet verliezen!

Ja, het is waar dat je ouder worden en de effecten daarvan op de huid niet kunt stoppen. Maar wel uitstellen! Er zijn dingen die je kunt doen om de vervelende effecten van ouder worden nog even uit te stellen. Welke?

Hoe je Tekenen van Huidveroudering Uit Kunt Stellen

  1. Een gezonde levensstijl. Dit betekent gewoon dat je uitgebalanceerd en gezond moet eten, op z’n minst 8 uur moet slapen, slechte gewoontes moet afleren, regelmatig aan lichaamsbeweging moet doen en nergens over moet stressen. Als je al deze regels opvolgt stel je die lelijke effecten van ouder worden al uit.
  2. Bescherm je elke dag tegen de zon. Dat betekent niet dat je altijd binnen moet blijven! Zeker niet. Zon op de huid is belangrijk omdat ons lichaam op die manier aan essentiële vitamine D komt. Het betekent wel dat je altijd zonnebrandlotion op moet doen als je de zon in gaat.
  3. Ga niet naar bruiningssalons! Een gebruinde huid ziet er gaaf en trendy uit! Het roosteren onder een bruiningslamp is echter net zo schadelijk voor je huid als de zon. Dat komt omdat bruiningslampen net als de zon ook UV straling uitzenden. Gebruik een zonnebrandlotion met tenminste beschermingsfactor 15 hebben, en breng de lotion tenminste 15 minuten voordat je naar buiten gaat aan. Ga so-wie-so nooit te lang in de zon, zeker niet tussen 9 uur ‘s morgens en 4 uur ‘s middags.
  4. Hou je lichaam van binnen nat. Drink op z’n minst 8 glazen water per dag. Als je lichaam goed gehydrateerd is is je huid dat ook. Op die manier voorkom je dat je huid uitdroogt. Behalve die 8 glazen water kun je ook nog fruit met veel water erin eten zoals watermeloenen.
  5. Breng elke dag een vochtinbrengend product op de huid aan. Arganolie is een van de beste vochtinbrengende producten die er vandaag de dag te koop is. Arganolie voedt en hydrateert de huid, en beschermt deze tegen schadelijke invloeden. Een droge huid is gevoeliger voor beschadigingen, dus het beste is om je huid de hele dag lang goed gehydrateerd te houden. Wist je dat je huid elke dag zijn natuurlijke vocht verliest door de elementen (zon, wind en regen), zweten en wassen? Huidbevochtigers brengen vocht in en houden dit vast.

In slechts 5 stappen kun je de effecten van veroudering van je huid uitstellen!

Deel dit artikel over tekenen van ouder worden met je vrienden! Sharing is caring!