Hoe Kun je het Meeste Halen uit Zelfbruiners

Hoe Kun je het Meeste Halen uit Zelfbruiners

Hoewel er al studies bestaan die aantonen dat ook zelfbruiners gezondheidsrisico’s kunnen opleveren, zijn schoonheidsdeskundigen nog niet helemaal overtuigt van het uitsluiten van zelfbruiners. Voor nu zijn ze het erover eens dat bruiningslotions de veiligste optie zijn in vergelijking met blootstelling aan de zon, zonnebanken en bruiningssprays.

Als je denkt dat een gebruinde look het mogelijke risico waard is, dan zijn hier de beste manieren voor het aanbrengen van bruiningslotions, zodat je het meeste kunt halen uit je opoffering. Deze tips zullen je helpen egaal bruin te worden en langdurige resultaten te bereiken.

Scrubben
De lotion zal niet kunnen inwerken op je dode huidcellen, dus scrub eerst voordat je deze aanbrengt. De effecten van een bruiningslotion zullen langer meegaan als het wordt opgenomen door je huid. Je kunt voor het scrubben ofwel gebruik maken van een washandje of een exfoliërende product. Besteed meer tijd aan het voorzichtig scrubben van dikkere gebieden, zoals ellebogen, enkels en knieën.

Eerst afdrogen
Voor een egaal resultaat is het belangrijk dat je je huid eerst afdroogt.

In delen aanbrengen
In tegenstelling tot je dagelijkse lotions die je soms ergens aanbrengt, zul je wellicht meer tijd moeten besteden aan het aanbrengen van je bruiningslotion om ervoor te zorgen dat je het gelijkmatig verspreidt. Je wilt er op bepaalde plekjes niet bruiner uitzien, toch? De truc is om het in delen aan te brengen. Daarnaast moet je het bij het aanbrengen in een cirkelvormige beweging in de huid masseren.

Handen wassen
Om oranje handpalmen te vermijden, moet je ervoor zorgen dat je na iedere sectie je handen wast met water en zeep. Vervelend, ik weet het, maar het is zeker de moeite waard. Je weet maar nooit … je kunt één van deze dagen zomaar je prins op het witte paard tegenkomen. Ik weet zeker dat je hem bij de eerste handdruk niet wilt afschrikken met je oranje handpalmen.

Meng
Voor een meer natuurlijke uitstraling moet je ervoor zorgen dat je ook wat van de bruiningslotion op je polsen en enkels aanbrengt. Zorg ervoor dat je dezelfde hoeveelheid aanbrengt.

Verdun op dikkere gebieden
Lichaamsdelen waar je huid het dikst is, zullen meer bruiningslotion absorberen dus breng een dunnere laag aan op gebieden zoals je knieën en ellebogen. Je kunt de lotion ook verdunnen door na het aanbrengen met een vochtige handdoek over het gebied te wrijven.

Heb geduld en wacht totdat het opgedroogd is
De lotion zal waarschijnlijk na 10 minuten opdrogen, zodat je je daarna kunt aankleden. Het is echter nog steeds aan te raden om voor de komende drie uur losse kleding te dragen, zodat de lotion niet kan afgeven op je kleren. Ook moet je fysieke activiteit voorkomen, zodat je niet gaat zweten.

Bescherming aanbrengen
Nadat je zelfbruiner is opgedroogd, moet je er nog steeds voor zorgen dat je een zonnebrandcrème aanbrengt om je huid te beschermen tegen blootstelling aan de zon. Studies tonen aan dat de huid gevoeliger is om te verbranden na het aanbrengen van een zelfbruiner. Zorg ervoor dat je minimum beschermingsfactor 30, een breed spectrum en een waterbestendig product gebruikt . Vul je dagelijkse zonnebrandcrèmes aan met vochtinbrengers boordevol anti-oxidanten, zoals Arganolie. Arganolie, aangeprezen als het vloeibare goud, kan de huid beschermen tegen de mogelijke bedreigingen van vrije radicalen van zelfbruiners.

Deel dit artikel over zelfbruiners met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]