Hoe Heb Jij Tot Nu Toe Voor Je Vette Huid Gezorgd?

Hoe Heb Jij Tot Nu Toe Voor Je Vette Huid Gezorgd?

Een vettige huid! Een veel voorkomende klacht van vrouwen overal op de wereld. Ook veel mannen hebben er last van maar de meeste mannen geven niet zo veel om hun huid (wat eigenlijk wel zou moeten). Mensen worden vaak geplaagd met hun vette huid. Ze zeggen dan dat je er ‘n ei op kunt bakken of dat ze verblind worden door de weerkaatsing.

Ja, mensen kunnen soms wreed zijn. Maar als je een vette huid hebt moet je niet bij de pakken neer gaan zitten en er niets aan doen. Je zou terug moeten vechten door goed voor je vette huid te zorgen. Hier volgen een paar manieren hoe je voor je vette huid kunt zorgen zodat die er de hele dag opperbest uitziet.

Voor de Vette Huid Zorgen

  • Reinig je huid met een mild reinigingsmiddel speciaal samengesteld voor de vette huid. Misschien heb je tot nu toe zeep of een ander reinigingsmiddel gebruikte dat niet goed is voor jouw type huid. Gooi dit weg en koop een middel dat wel goed is voor een vette huid. Als je denkt dat zeep de huid uitdroogt en dus ideaal is voor jouw vette huid, maak je een grote denkfout. Zeep irriteert namelijk de huid. Zeker, het droogt de huid uit, maar daardoor gaan je talgklieren juist weer meer talg produceren om het vochtverlies aan te vullen.
  • Masseer het reinigingsmiddel zachtjes in de huid in. Gebruik hierbij alleen je vingers. Vergeet niet van tevoren je handen te wassen.
  • Gebruik warm water. Gebruik alleen warm water om je gezicht mee te wassen. Dit zorgt dat vuil en make up op je gezicht loskomt van de huid. Spoel het reinigingsmiddel ook weer met warm water af.
  • Elke dag hydrateren! Misschien denk je dat dit een raar advies is omdat je huid nu al te vet is. Maar ook een vette huid moet je hydrateren. Je kunt hiervoor het beste organische vochtinbrengende producten gebruiken zoals Arganolie. Het mooie van Arganolie is dat het Sterolen bevat die vocht vasthouden. Het bevat daarnaast Vitamine E, essentiële vetzuren en anti-oxidanten die de huid jong en gezond houden.
  • Zonnebrandlotion is een dagelijkse noodzaak! Als je elke dag buiten bent moet je je ook elke dag met zonnebrandlotion insmeren. Hierdoor blijft je huid beschermd tegen schadelijke Ultra Violette straling. UV straling veroorzaakt vlekken, rimpels, lijntjes en snelle veroudering van de huid. Door UV straling loop je ook meer risico op huidkanker. Breng de zonnebrandlotion 15 minuten voordat je naar buiten gaat op je huid aan. En kies een lotion met beschermingsfactor 15 of hoger.

Behalve deze tips opvolgen moet je ook zorgen dat je gezond eet. De gezondheid van je huid hangt af van wat je eet. Eet als je een vette huid hebt niet te veel suiker en zout, en schakel over op groene bladgroenten.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]