Hoe De Kenners Hun Huid Verzorgen Als Ze Op Reis Zijn

Hoe De Kenners Hun Huid Verzorgen Als Ze Op Reis Zijn

Zakenmensen die veel vliegen, of stewardessen, of gewoon mensen die graag op reis gaan en de wereld willen zien. Al deze mensen hebben moeite met het verzorgen van hun huid tijdens de reis. Huidverzorging is namelijk een heel verschil of je lekker thuis zit of in een vliegtuig, auto, bus of hotel. Je huid reageert hierop en wordt te droog of te vet.

Je huid gezond houden is een belangrijk onderdeel van je algehele gezondheidstoestand. Daarom is het gezond houden van je huid o zo belangrijk, zelfs wanneer je op reis bent. Laten we eens kijken wat mensen die er verstand van hebben doen als ze op reis zijn, om te zorgen dat hun huid nog steeds gezond is als ze weer thuiskomen.

Waarom reizen niet goed is voor de verzorging van de huid:

  • Het is moeilijk om ALLE producten mee te brengen die je normaalgesproken gebruikt voor de verzorging van je huid.
  • Dieet en ontgifting worden meestal even gestopt.
  • Je bent constant onderweg.
  • Je bent te moe om je druk te maken over huid of gezondheid.
  • Je denkt dat een paar dagen zonder huidverzorging geen probleem is.

Regels om je aan te houden als je op reis bent:

  • Neem mini-pakjes van je huidverzorgingsproducten mee. Als je niet alles mee kunt nemen, dan alleen het belangrijkste. Gebruik reispakketten of kleine flesjes om het makkelijk in te kunnen pakken.
  • Gezond eten en de tijd kunnen nemen voor oefeningen is niet vanzelfsprekend. Maar de plaats waar je bent zou je niet moeten stoppen. Zoek eenvoudige manieren om oefeningen te doen. Neem bijvoorbeeld eens de trap in plaats van de lift. Zoek voordat je vertrekt uit waar je gezond kunt eten.
  • Neem minder tijd voor je make-up, en meer tijd voor je huidverzorgings producten. Je tijd goed indelen is de oplossing.
  • Hoe moe je ook bent of hoeveel slaap je ook hebt, was altijd de make-up van je gezicht af. Een bevochtigingsmiddel op je gezicht kan ook nooit kwaad! Discipline is eveneens belangrijk!
  • Een paar dagen geen huidverzorging is niet OK. Uitdroging en verontreiniging van de huid heeft een blijvend effect. Er kunnen zich puistjes vormen en het duurt een tijd om deze weg te werken.

Gebruik Arganolie als je op reis bent
Arganolie is een geweldig product om ook mee op reis te nemen. Het zit vol met antioxidanten en essentiële vetzuren. Bovendien is het een oplossing voor alles. Je kunt arganolie voor haar en hoofdhuid gebruiken om je haar gezond te houden. Je kunt het voor je nagels gebruiken om deze gezond en mooi te houden. Gebruik het op je huid om deze zacht en glanzend te houden! Je kunt het gebruiken in plaats van gezichtcrèmes en body lotions.

De kenners weten het zeker. Je moet voor je huid blijven zorgen als je op reis bent, en het is goed te doen. Met discipline, de juiste producten, en een goede tijdsindeling – kan je huid ook op reis makkelijk gezond blijven.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!