Wat zijn de 5 hipste haarstijlen en haarkleuren voor 2017?

De 5 Hipste Haartrends Voor 2017

Haarmode verandert met de jaren en seizoenen. Wie bij wil blijven, kan maar beter op de hoogte zijn van de laatste trends. In dit artikel zetten we de 5 hipste haarstijlen en de 5 meest trendy haarkleuren voor 2017 op een rijtje, plus 3 tips om er zo lang mogelijk van te genieten!

5 hipste haarstijlen

Superstijl haar

Deze chique trend is geschikt voor dames met een rond of ovaal gezicht. Maak een middenscheiding en stijl je lokken helemaal recht met de stijltang. Deze trend komt het beste tot zijn recht bij gezond, glanzend haar. Lees de verzorgingstips verderop!

Hoge paardenstaart

Deze trend zorgt voor een natuurlijk face lift effect! Vooral als de staart hoog op de kruin en zeer strak gedragen wordt. Dit kapsel werkt voor haar vanaf schouderlengte en past bij de meeste gezichtsvormen.

Haar met een pony

Dit kapsel wordt in het Engels ook wel de ‘shag’ genoemd. Het werkt bij de meeste haarlengtes en voor de meeste gezichtsvormen. Dit kapsel is ook voor lange gezichten met een hoog voorhoofd ideaal.

Gladde golven

Gladde golven maak je niet met een krultang maar met de stijltang. Je maakt ze door het haar op te tillen bij de haarwortel en eerst te stijlen. Met de tang maak je vervolgens slagen op verschillende plekken in een haarstreng. De uiteinden horen recht te zijn. Ook voor deze trend is goed verzorgd haar een vereiste.

Grote golf

Deze haarstijl werkt goed voor haar met een bob-kapsel of langer. Maak een diepe scheiding met een grove kam of je handen en gooi je haar naar een kant om een grote golf met veel volume te creëren.

Mooie Gezonde Krullen

5 hipste haarkleuren

Koraalrood

Deze vurige kleur zit precies tussen rood en oranje in en is geschikt voor echte durfals! Opvallen gegarandeerd! De kleur werkt het beste bij een huidtint met een gelige ondertoon.

Asbruin haar

Dit is een natuurlijke, donkere kleur, die mooi uitkomt bij een huidtint met een rozige ondertoon. Verzorg het haar goed, want deze kleur is mooi met een diepe glans!

Grijs haar

Grijs haar is in 2017 nog steeds trendy. Voor de meeste huidtinten zijn er wel passende varianten. Combineer eventueel verschillende tinten grijs, of laat er pastelkleurige highlights in maken voor een betoverend effect!

Lichtbruin haar met highlights

Ook deze trend gaat al een tijdje mee: lichtbruin haar met sprankelende highlights, eventueel met balayage, strobing en ombre effecten. Kies goudbruine en -blonde tinten als  je huid een gelige ondertoon heeft en asbruine en -blonde verf als deze roze is.

Zandkleurig blond

Blond haar zal altijd wel populair blijven, of het nu gaat om goudblond of platinablond haar. Het komende jaar staan ook hele natuurlijke blondtinten in de spotlights, zoals zandkleurig blond haar. Deze kleur werkt het beste bij koelere, roze ondertonen in de huid.

Arganolie Voor Het Haar

3 verzorgingstips om haar langer mooi te houden

Was niet te vaak

Veel dames wassen hun haar dagelijks, maar dit kan een uitdrogend effect hebben op haren en hoofdhuid. Ook kunnen kleuren sneller vervagen, zeker roodtinten. Probeer dus zoveel mogelijk tijd tussen wasbeurten te laten en gebruik niet te heet water. Dit voorkomt uitdroging.

Zorg voor hittebescherming

Stijlen en föhnen met hoge temperaturen kan het haar beschadigen, dus is het belangrijk om het goed te beschermen. Natuurlijke arganolie is hier heel geschikt voor. Het bevat veel vitaminen en anti-oxidanten die beschadiging tegengaan. Verdeel enkele druppels door het haar voor het stijlen en het wordt nog gladder en glanzender.

Verwen het haar met een masker

Af en toe een haarmasker is essentieel als je vaak een stijltang of haarverf gebruikt. Ook hierbij is arganolie een uitstekende keuze. Deze olie is zeer populair omdat hij zo voedend, hydraterend en herstellend werkt. Verdeel een ruime hoeveelheid over het haar en wikkel het daarna in folie. Laat 30 minuten zitten en spoel uit met warm water.

Nieuw jaar, mooi haar!

Een nieuw jaar is een mooie gelegenheid om een nieuwe haarstijl en/of haarkleur uit te proberen. De bovenstaande stijlen en kleuren zullen in 2017 grote trends zijn. De 3 verzorgingstips zorgen ervoor dat nieuwe kapsels en kleuren nog beter tot hun recht komen. Welke ga jij uitproberen?

Vond je dit een interessant artikel? Deel het dan op social media!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]