Hippe Haarkleuren voor de Herfst

Hippe Haarkleuren voor de Herfst

Het najaar is een goede tijd om nog eens naar je persoonlijke modestijl te kijken inclusief de toestand en de kleur van je haar. Is je huidige kapsel nog OK? Of heb je liever iets dat beter bij de herfst past? Hier zijn een paar hippe kleuren om uit te kiezen.

Hippe Haarkleuren voor de Herfst

Honingkleurige lokken
Honingblond is net een ietsje donkerder dan normaal blond. Het is de haarkleur van Nicole Richie. Honingblond geeft meer diepte aan je haar door de combinatie van donkerder tinten en lichtere blonde lokken. Voor deze kleuren heb je haarkleuring “medium honingblond” nodig, maar of je een donkerder of lichtere soort honingblond wil bepaal je helemaal zelf.

Boterblond
Misschien wil je eens wat anders dan blond en toch dicht bij je natuurlijke haarkleur blijven. Kies dan voor boterblond. Het is een beetje lichter dan de meeste andere blonde kleuren, een beetje wat Blake Lively van Gossip Girls op dit moment heeft. Haarkleuring met “honingblond” of “licht boterblond” is hier goed voor.

Aardbeienkleur goud
Roodharigen hebben altijd een speciaal plaatsje in de wereld van de haarmode gehad. Met Aardbeienkleur goud onderscheid je je van andere roodharigen doordat het een beetje donkerder is. De gouden lokken maken het verschil met gewoon rood haar. Amy Adams staat bekend om haar aardbeienrode haar. Je kunt deze haarkleur krijgen met haarkleuring “roodgoud” of “aardbeiengoud”.

Kaneelkleuren
Dit type rood geeft een extra vonkje aan je haar. Het is het rode haar dat op vuur lijkt en vaak ook “vurig en levendig” wordt genoemd. Pas je aan de kleur van de herfstblaadjes aan met haarkleuring “kaneel” of “koper”.

Voller en donkerder bruin
Wie zei daar dat brunettes saai zijn? Geef ze ongelijk met een rijke bruine kleur die aan de eindjes in goudkleurig overgaat. Een variatie op het betrouwbare maar evengoed stijlvolle brunette uiterlijk. Een haarkleuring vinden met precies deze kleur is niet makkelijk, maar “diep cocoladebruin” of “bruin met een gouden tint” komt een heel eind in de richting.

Nog donkerder bruin wordt al bijna zwart. Als je je haar in dit najaar nog donkerder wil kleuren, blijf dan weg van “blauwzwart” wat een beetje onnatuurlijk aandoet. Als je wil kun je wat goudkleurige accenten aanbrengen als tegenwicht tegen donkerbruin. Dat geeft een mooie kastanjebruine tint.

Extra tips
Als je de kleur van je haar een paar keer verandert heeft het de neiging droog en broos te worden. Hou je haar gehydrateerd en gezond door regelmatig gebruik van Arganolie. Dat is een natuurlijk extract dat de broodnodige voedingsstoffen voor het haar bevat. Voeg Arganolie aan je dagelijkse haarverzorgingsroutine toe en je hebt het hele najaar lang glanzende lokken.

Deel dit artikel over hippe haarkleuren voor de herst met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]