Heb je Zin in Nieuwe Dipsausjes Voor je Chips?

Als je een feestje geeft, zijn chips altijd van de partij. Natuurlijk kun je nooit chips serveren zonder een dipsausje! Als je er genoeg van hebt om chips te combineren met salsa (misschien zijn je gasten deze combinatie ook wel zat, maar zijn ze gewoon te beleefd om er iets van te zeggen), waarom maak je dan geen andere dipsausjes? Hier zijn enkele ideeën!

Dipsausjes voor je chips

Tomatillo en avocado

Het is gemakkelijk om een tomatillo en avocado dipsaus in elkaar te draaien en het neemt slechts 15 minuten van je tijd in beslag! Laten we beginnen met de dingen die je nodig hebt voor deze heerlijke dipsaus! Met dit recept kun je 2 kopjes vullen of het is goed voor 8 porties.

Ingrediënten

  • Tomatillos – Je hebt 4 middelgrote stuks nodig. Schil ze en snij ze in vieren.
  • Avocado – Je hebt slechts 1 avocado nodig. Schil de avocado en verwijder de pit.
  • Jalapeño peper – Om je dipsaus lekker pittig te maken, heb je 1 jalapeño nodig. Snij het in stukjes.
  • Koriander – Je hebt een half kopje nodig. Zorg ervoor dat je koriander takjes vers zijn.
  • Ui – Gebruik een witte ui voor dit recept. Je hebt slechts een kwart van de ui nodig. Snij het in stukjes.
  • Limoensap – Maak je dipsaus een beetje zuur door er 2 eetlepels limoensap aan toe te voegen.
  • Kosjer zout – Je hebt een theelepeltje zout nodig.
  • Zwarte peper -Je hebt slechts 1/4 theelepel nodig.
    Nu we alle ingrediënten hebben, wordt het tijd om aan de slag te gaan!

Bereidingswijze

Doe alle ingrediënten, behalve het zout en de zwarte peper, in je keukenmachine. Meng het totdat het een smakelijke textuur heeft bereikt. Voeg een theelepeltje zout en ongeveer ¼ theelepel zwarte peper toe. Je tomatillo en avocado dipsaus is klaar! Laat het in de koelkast afkoelen en haal het er pas uit als je klaar bent om je chips te serveren!

Je hoeft je chips niet altijd te combineren met salsa. Je kunt heel eenvoudig nieuwe dipsausjes in je keuken maken. Je gasten zullen absoluut blij zijn met elke nieuwe dipsaus die je bij je chips serveert! Wil je meer weten over een andere geweldige dipsaus?

Citroen, peper en pecorino

Hier is nog een ander dipsausje dat ontzettend gemakkelijk is om te maken. Denk je dat het onmogelijk is om een dipsaus in vijf minuten te maken? Dan heb je het helemaal mis! De citroen, peper en pecorino dipsaus kan binnen 5 minuten worden gemaakt! Dit recept is goed voor 8 porties of 1 en een kwart kopje. Laten we beginnen met de ingrediënten die je nodig hebt voor deze dipsaus!

Ingrediënten

  • Zure room – 1 kopje is genoeg.
  • Pecorino – Koop de geraspte pecorino. Je hebt slechts een 1/2 kopje nodig.
  • Citroenschil – Rasp ongeveer 1 eetlepel citroenschil. Dit maakt je dipsaus een beetje zuurder en zorgt voor een heerlijke smaak!
  • Zout – 1/4 theelepel is genoeg.
  • Zwarte peper 1/2 – 1 theelepel is voldoende. Om het een beetje pittig te maken en een heerlijke pepersmaak te krijgen, maal je de peperkorrels.

Bereidingswijze

Pak een middelgrote kom en doe er al je ingrediënten in! Dat is alles! Je dipsaus is klaar! Laat het in de koelkast afkoelen en haal het er pas uit als je gereed bent om te serveren!

Deel dit artikel over dipsausjes met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]