Haarverzorgingstechnieken Die Je Zou Moeten Kennen

Haarverzorgingstechnieken Die Je Zou Moeten Kennen

Hier zijn tips voor de haarverzorging die je dat gezonde haar geven dat je zo graag wil.

Vermijd Hitte
Als je een föhn gebruikt zet deze dan niet op de hoogste stand. Te veel hitte beschadigt je haar. Wees dus vriendelijk voor je haar als je het droogt. Dat geldt vooral als je naast je föhn ook nog ander heet gereedschap gebruikt zoals een steiltang.

Basisbeginselen Voor het Föhnen van je Haar
Zorg als je je haar föhnt dat de föhn niet op de heetste stand staat. Hou de föhn daarnaast tenminste 15-20 cm van je haar weg. Als je na het föhnen last hebt van kroezig haar moet je de föhn langs je haar naar beneden laten blazen. Je zult ervan versteld staan hoe goed je hiermee kroezig haar verhindert.

Haarverzorging voor Raponsje
Raponsje had mooi lang haar omdat daar tovenarij achter zat. Voor ons gewone mensen kan het verzorgen van lang haar lastig zijn. Maar hier zijn twee trucs die het makkelijker maken. Als je lang haar hebt moet je het regelmatig laten bijknippen, ongeveer om de zes tot acht weken. En als je haar droog wordt zorg dan dat je het om de andere dag conditioneert.

Haarverzorging voor Natuurlijke Krullen
Wil je je krullen weer nieuw leven inblazen? Dan is droge shampoo het antwoord! Gewoon een beetje ervan in je haar doen en met je vingers door je haar halen alsof je het in een paardenstaart brengt.

Neem Afscheid van Slechte Gewoontes
Roken, laat naar bed gaan, te veel alcohol, slechte eetgewoontes en stress. Dit alles kan je haar beschadigen en het dof en breekbaar maken. Als je graag mooi haar wil, stop dan met je slechte gewoontes en leer hoe je met stress omgaat.

Je Haarborstel
Het type haarborstel dat je gebruikt doet er ook toe. Het beste kun je een borstel met natuurlijke tanden gebruiken. Deze zijn buigzamer en zachter en dus vriendelijker voor je haar.

Haar is Breekbaar Als Het Nat Is
Haar is het meest kwetsbaar als het nat is. Vermijd dus overmatig borstelen of kammen als je haar nog nat is. Droog je haar niet te fanatiek met je handdoek af. Het beste is om je haar gewoon vanzelf te laten opdrogen en het pas te kammen als het bijna helemaal droog is.

Uitspoelen met Koud Water
Door je haar na het conditioneren met koud water uit te spoelen voorkom je kroezig haar. Waarom? Koud water sluit je haarschachten af. Daardoor komt er minder water in de haarfollikel en ontstaat er dus minder kroezig haar.

Steil Haar Kiezen
Als je je haar graag steil draagt, zorg dan dat je eerst met een anti-frizz serum een barrière van vocht aanbrengt. Om te zorgen dat je haar bij het in model brengen beschermd blijft zou je een hittebeschermend middel moeten gebruiken.

Deel dit artikel over Haarverzorgingstechnieken met je vrienden! Sharing is caring!

 

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]