Gwyneth Paltrow over Schoonheid, Ouder Worden en meer!

Gwyneth Paltrow over schoonheid, ouder worden en het leven in het algemeen c

Vorig jaar werd Gwyneth Paltrow door People magazine uitgeroepen tot de mooiste vrouw ter wereld. Ze is absoluut een schoonheid. Maar Gwyneth Paltrow is meer dan alleen een mooi gezicht om naar te kijken. Ze heeft nog veel meer te bieden. Ze is een geweldige actrice (Oscarwinnares van Best Actress 1999), kan goed zingen en dansen. Haar man is rockster en ze heeft prachtige kinderen. Het lijkt erop dat het universum Gwyneth Paltrow met veel prachtige dingen heeft gezegend. En laten we niet vergeten dat deze Hollywood-schoonheid over enorm veel wijsheid beschikt.

Hier zijn onze top 9 favoriete uitspraken van Gwyneth Paltrow over schoonheid, ouder worden en het leven in het algemeen.

Beroemde uitspraken van Gwyneth Paltrow

Schoonheid betekent voor mij jezelf comfortabel voelen in je eigen vel. Oftewel dat, of een superrode lippenstift.”

Dus meiden, voel je comfortabel in je eigen vel! Waarschijnlijk zullen we meer vrouwen met rode lippenstift zien.

“Hoe ouder ik word, hoe meer ruimdenkend ik word en hoe minder vooroordelen ik heb.”

Er wordt gezegd dat wijsheid met de jaren komt en Gwyneth Paltrow is hier een goed voorbeeld van. Ruimdenkendheid is wat we nodig hebben in deze wereld. Als mensen minder vooroordelen hebben, kan de wereld een betere plek worden.

“Ik weet niet precies hoe gezond spek is in het algemeen, maar ik weet wel dat het ongelooflijk lekker is.”

Laten we hopen dat ze niet te veel spek eet! Het kan moeilijk zijn om weerstand te bieden tegen spek, omdat het echt ontzettend lekker is. Tenzij je natuurlijk niet van varkensvlees houdt.

“Het is zonde van de tijd voor mensen om dingen te zeggen die anderen volgens hen willen horen. Ik probeer zo eerlijk mogelijk te zijn.”

Dit is een goed advies om naar te luisteren. Eerlijkheid is inderdaad het allerbeste.

“Ik weet niet wie besloten heeft dat mager aantrekkelijker is dan niet mager. Dit valt te betwisten.”

Waarschijnlijk heb je wel gezien hoe dun supermodellen en een aantal andere beroemdheden tegenwoordig zijn. Je kan hun botten letterlijk tellen. Veel jonge vrouwen over de hele wereld kijken naar deze supermodellen en beroemdheden die ze zien op tv, tijdschriften en het internet. En een aantal van hen wordt hierdoor beïnvloed en denkt dat mager mooi is, zodat ze zichzelf uithongeren om mager te worden en denken dat mager mooi is. Een aantal jonge vrouwen en zelfs volwassenen lijden aan eetstoornissen en in de meeste gevallen zijn vrouwen die aan eetstoornissen lijden niet blij met hun lichaam, en streven ze naar het magere lichaam dat ze zien op tv en in tijdschriften. Als we erop blijven hameren dat mager mooi is, is het mogelijk dat we meer ongezonde vrouwen zullen zien die zo mager zijn als een lat. We moeten meer mensen hebben, zoals Gwyneth Paltrow, om andere vrouwen, en vooral de jeugd, te laten zien dat een gezond lichaam een mooi lichaam is.

“Schoonheid vervaagt! Ik ben net 29 geworden, dus ik heb waarschijnlijk niet veel goede jaren meer in me.”

Nou, schoonheid kan wellicht vervagen, maar schoonheid is geen objectief begrip. Ze is al 41, maar volgens People magazine is ze nog steeds de mooiste vrouw ter wereld.

Ken jij een aantal wijze woorden van Gwyneth Paltrow? Laat het ons via een reactie weten!

Deel dit artikel over Schoonheid met je vrienden! Sharing is caring!