Goede Manieren Om Langer Jong Te Blijven

Goede Manieren Om Langer Jong Te Blijven

Je oud voelen en er oud uitzien zijn twee dingen die je niet wil. Was het maar mogelijk om voor altijd jong te blijven. Was het maar mogelijk nooit die ongewenste tekens van ouder worden te krijgen zoals rimpels. Zou je niet altijd al je haar willen houden? Of je leven lang perfect gezichtsvermogen? Of wat te denken van dat jonge en sterke lichaam dat je op school had? Dat waren nog eens tijden! Er geweldig uitzien en je ook zo voelen lijkt lang geleden! Welnu, er zijn manieren waarop je dat ouder worden tegen kunt gaan. Hoe? Lees verder en leer hoe.

Stop ongezonde gewoontes.
Roken, drinken en drugs gebruiken zijn allemaal slechte gewoontes als je langer wil leven en er jonger uit wil zien. Als je dit allemaal niet doet ben je al aardig op weg om niet te snel oud te worden. Niet alleen zijn deze gewoontes slecht voor je huid, ze zijn zelfs slecht voor je hele lichaam. Roken bijvoorbeeld veroorzaakt niet alleen rimpels, maar het vernauwt ook de bloedvaten en vermindert daardoor de aanvoer van zuurstof naar de huid. Je huid raakt door roken zeker beschadigd.

Bescherm je huid tegen de zon.
Het lichaam heeft zon nodig, maar te veel is slecht. Vermijd de sterke zonne-uren tussen 10 uur ’s morgens en 4 uur ’s middags. Maar bescherm je ook buiten deze uren tegen de zon. Smeer je in met crème met hoge beschermingsfactor. En draag een parasol of een grote gerande hoed. Blijf met name tijdens warm weer uit de zon zoals in de zomer. En als je toch de zon in moet, bereid je dan goed voor. Draag beschermende kleding of zoek regelmatig de schaduw op onder gebouwen of bomen.

Hydrateer je huid.
Het is belangrijk de huid goed vochtig te houden, en hetzelfde geldt voor haar en nagels. Dit lijkt misschien een hele klus maar het hoeft je maar enkele minuten per dag te kosten. Met slechts één product voor haar, nagels en huid. Met welk product kun je alle drie hydrateren? Arganolie. Arganolie is 100% natuurlijk en veilig voor alle drie. Het heeft componenten die voortijdige veroudering tegengaan, zoals vitamine E en anti-oxidanten. Van deze stoffen is bekend dat ze je jong houden. Breng elke dag een paar druppels Arganolie op je lichaam aan en je zult versteld staan van het resultaat.

Drink veel water!
De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid water is 8 glazen. En gedurende het warme seizoen, in de zomer, moet je zelfs nog meer drinken. En ook als je sport of met iets inspannends bezig bent. Veel drinken houdt de huid gezond en zelf blijf je er jong bij en er jong uitzien. Neem overal een fles water mee naar toe zodat je kunt blijven drinken. Zorg dat er altijd water in de auto is, op het werk of op school.

Het is mogelijk je jong te voelen en er jong uit te zien, en voortijdige veroudering tegen te gaan. Met deze simpele tips blijf je langer jong.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!