Gezondheid en Uiterlijk Verbeteren…Hoe Ver Zou Jij Gaan?

Gezondheid en Uiterlijk Verbeteren…Hoe Ver Zou Jij Gaan?

Hoe ver zou jij gaan voor gezondheid en uiterlijk? Mensen zijn al sinds mensenheugenis met hun gezondheid en uiterlijk bezig. En ook vandaag de dag gaat de gekte rondom het verbeteren van gezondheid en uiterlijk gewoon door. De zoektocht naar een betere gezondheid en een fraai uiterlijk is een mix geworden van primitieve en moderne methodes. Hoe ver zou jij gaan voor je gezondheid en je uiterlijk?

Hier volgen enkele behandelingen voor gezondheid en uiterlijk van over de hele wereld die heel vreemd lijken maar waar mensen toch voor kiezen.

  • De Afrikaanse Slakkenmassage – Misschien heb je wel gezichtsmassages door verschillende handen gehad. Maar heb je de massage ooit door een slak laten doen? In Rusland is een schoonheidssalon die de Afrikaanse Slakkenmassage aanbiedt. Waarom slakken? Welnu, de saloneigenaar gelooft dat door deze methode de huid sneller herstelt waardoor je rimpels, littekens en brandwonden kwijtraakt.
  • Een Gouden Gezichtsbehandeling – Misschien heb je wel eens 24-karaats gouden juwelen gedragen, maar heeft je huid wel eens ooit een 24-karaats gouden gezichtsbehandeling gehad? In Tokyo, Japan, biedt Umo Inc. een “gouden gezichtsbehandeling” aan. Van deze behandeling gelooft men dat die veroudering van de huid vertraagt.
  • Dokter Vis komt knabbelen – Deze alternatieve voettherapie, die ook wel bekend staat als vistherapie, heeft inmiddels wereldwijde belangstelling en erkenning gekregen. Veel beroemdheden zijn dol op deze behandeling en laten regelmatig Dr. Vis aan hun voeten knabbelen. Zet je schrap voor wat prikken en kietelen als een aantal vissen aan je voeten knabbelen en zuigen en zo dode huid verwijderen.
  • Hou van Bijen (en Steken) – Zet je schrap voor enkele pijnliljke steken als je de Apitherapie doet. Deze bestaat alweer enige eeuwen. In China wordt deze therapie al 3.000 jaar toegepast om arthritis, rheumatiek, rugpijn en huidziektes te behandelen. In de moderne tijd wordt deze therapie beschouwd als alternatieve behandeling tegen multiple sclerose. De therapie gebruikt bijengif, honing, pollen, propolis en koninginnegelei.

Dit zijn zomaar een paar schoonheids en gezondheids therapie‘n die we gerust bizar mogen noemen. Zou jij bereid zijn deze behandelingen te ondergaan?

Marokkaanse Arganolie is Goed Voor Gezondheid en Uiterlijk

Als je niet zo ver wil gaan zijn er ook gewonere producten voor gezondheid en uiterlijk die prima werken. EŽn zo’n product is Marokkaanse Arganolie. Deze olie, die ook wel het vloeibare goud uit Marokko wordt genoemd, bestaat in twee types, cosmetische en culinaire olie. De cosmetische Arganolie wordt gebruikt om de huid gezond, levendig en jong te houden. Het doet ook wonderen voor haar en nagels. De culinaire olie versterkt het afweersysteem en verbetert de algemene gezondheid. Het geheim achter de kracht van deze olie zit ‘m in zijn componenten.

Deze kostbare olie uit Marokko zit vol met Vitamine E, essenti‘le (onverzadigde) vetzuren, Sterolen, Polyfenolen, Carotenoiden, Ferulinezuur en talrijke anti-oxidanten die gezondheid en uiterlijk verbeteren.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]