Gezonde Manieren Voor Een Zachte Huid In De Winter

Gezonde Manieren Voor Een Zachte Huid In De Winter

Koud weer tast huis, auto, kleding, en ook uw huid aan. Het is daarom belangrijk goed op het winterseizoen voorbereid te zijn. Weet wat u nodig hebt om uw huid te beschermen en deze zelfs bij bitter koud weer zacht en soepel te houden. Het zal u wellicht verbazing dat dit makkelijker is dan u denkt.

Koude wind droogt de huid uit. Ook constant switchen tussen kou in de buitenlucht en kamertemperatuur heeft dit schadelijke effect. Het is dus belangrijk uw huid vochtig te houden, en, belangrijker nog, te verhinderen dat deze uitdroogt.

Winterhuid
Het is noodzakelijk de verzorging van uw huid aan te passen aan het seizoen. Een droge, geïrriteerde en gebarsten huid is vatbaarder voor infecties. Een winterhuid brengt dezelfde problemen met zich mee. Het is dus essentieel om tijdens de koude maanden anders met uw huid om te gaan en zodoende de natuurlijke afweer van het lichaam tegen infecties te verhogen.

Arganolie en de huid
Arganolie is bijzonder goed voor de huid tijdens de winter. Niet alleen helpt Arganolie de huid vochtig te houden, maar het houdt ook het natuurlijke vocht vast en beschermt zodoende de huid tegen schadelijk koud weer.

Deze olie komt uit Marokko en wordt gewonnen uit de noten van de Argan boom. De olie is niet alleen 100% natuurlijk, maar is ook rijk aan vitamines, vetzuren, en voedingsstoffen die de huid gezond en zacht houden.

Dagelijks gebruik van Arganolie helpt bij het herstel van de huid waardoor deze zacht en levendig blijft. Je hebt er niet veel van nodig. Een paar druppeltjes is al genoeg om vocht en voedingsstoffen niet te laten ontsnappen.

Help uw huid de winter door
Wanneer koude buitenlucht wordt afgewisseld met te warme lucht binnenshuis, verdwijnt vocht in snel tempo uit uw huid en lichaam. Pluspunt is dat u hier wat tegen kunt doen:

  • De kracht van de Bevochtiger – een bevochtiger in huis helpt al veel. Het is de gemakkelijkste manier om binnenshuis uw huid en lichaam vochtig te houden.
  • De kracht van Kleding – draag extra kleren om warm te blijven in plaats van de thermostaat op te schroeven. Niet alleen blijft uw huid er gezond bij, maar het verlaagt ook nog eens uw energierekening!
  • De kracht van Douchen – hoewel het verleidelijk is om tijdens de wintermaanden een warm bad te nemen, is dat heel slecht voor de huid. Door een bad met heet
  • water raakt uw huid zijn natuurlijke vocht kwijt en droogt daardoor zeer snel uit. Gebruik lauw water en breng maximaal 3 minuten na het afdrogen lotion of Arganolie aan. De huid kan hierdoor vocht vasthouden.
  • De kracht van UV protectie – zelfs wanneer het hard waait of bewolkt is, kan UV straling van de zon toch uw huid binnendringen. U mag de warmte dan misschien niet voelen, maar de zon is er wel degelijk! Bescherm uw huid met een zonnebrandmiddel, en gebruik een bevochtiger met ingebouwde UV beschermer

U kunt schadelijke effecten van het winterseizoen op uw huid vermijden. Onthoud dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Help uw huid dus door deze vochtig en beschermd te houden, en u bent zelfs gedurende de koude wintermaanden verzekerd van een levendige en zachte huid.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]