Geweldige Natuurlijke Haarmiddelen tegen Haarproblemen

Geweldige natuurlijke haarmiddelen

Er zijn tal van haarmiddelen voor diverse haarproblemen. We hebben een paar natuurlijke haarbehandelingen opgenomen die de vroegere glorie van je haar effectief zullen herstellen. Je zult blij zijn om te weten dat de natuurlijke haarmiddelen die we hier hebben genoemd je een stuk minder geld kosten dan een bezoek aan de kapsalon voor chemische behandelingen. Een ander pluspunt voor natuurlijke middelen is dat ze vrij zijn van agressieve chemicaliën die het haar meer kunnen beschadigen.

Haarverzorging: Natuurlijke haarmiddelen

Natuurlijke middelen voor futloos haar

Als je lokken geen fut meer hebben, pak dan een flesje bier. Nee, niet voor jou om op te drinken, maar voor je haar. Niet veel mensen weten dat bier ook gezondheidsvoordelen voor je haar bevat. Bier is een gegiste drank, wat betekent dat het een royale hoeveelheid gist bevat en gist doet wonderen om je slappe lokken meer volume te geven.
Hoe kun je bier gebruiken voor je haarverzorging
Pak een doosje, (een kleintje volstaat) en giet er een half kopje bier in. Laat het voor een paar uur zitten. Voeg een theelepel Arganolie toe. Deze olie is heel goed voor je haar, omdat het je haar beschermt tegen beschadiging, voedt en hydrateert. Als je geen Arganolie hebt, kun je in plaats daarvan zonnebloem- of koolzaadolie gebruiken. Voeg een rauw ei toe aan het mengsel en meng het grondig. Reinig je haar en breng het biermengsel op je vochtige haar aan. Laat het mengsel 15 minuten intrekken en spoel je haar vervolgens uit met koud water. Je kunt ook puur bier gebruiken om je haar sterker te maken. Simpelweg bier in een spuitfles gieten en een paar keer spuiten op droog haar. Je kunt deze natuurlijke haarbehandeling om de week toepassen.

geweldige-natuurlijke-haarmiddelen-tegen-haarproblemen2

Natuurlijk middel voor droog of door de zon beschadigd haar

Gebruik een van de beste zoetstoffen uit de natuur om droog haar te hydrateren. Of je haar nu is uitgedroogd door de zon, hard water of je stijltang, honing zal je lokken hydrateren. Honing is een natuurlijke vochtinbrenger, wat betekent dat het van nature vocht aantrekt en vasthoudt.

Hoe kun je honing gebruiken voor je haarverzorging

Reinig je haar en masseer het met ongeveer een half kopje honing in op vochtig haar. Laat de honing gedurende 20 minuten intrekken om zijn wonderen te verrichten. Spoel het haar uit met warm water. Om deze natuurlijke haarbehandeling effectiever te maken, kun je 1 of 2 eetlepels Arganolie toevoegen aan de honing. De vitamine E, essentiële vetzuren en sterolen van de olie helpen het haar te hydrateren. De anti-oxidanten in de olie zullen het haar ook versterken, beschermen en de schade herstellen.

geweldige-natuurlijke-haarmiddelen-tegen-haarproblemen1

Natuurlijk middel voor vet haar

Verwijder olie en vet uit je haar met maïsmeel of maïzena.

Hoe kun je maïsmeel of maïzena gebruiken voor je haarverzorging

Pak een leeg zout- of peperpotje en doe er een eetlepel maïsmeel of maïszetmeel in. Strooi de maïzena op je droge haar en hoofdhuid, en laat het 10 minuten zitten. Pak je peddel haarborstel en borstel de maïzena er volledig uit. Doe dit om de dag.

Probeer nu deze natuurlijke haarmiddelen!

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]