Geniet van Mooi Haar met Al Deze Tips, Lees Snel Verder

Geniet van Mooi Haar met Al Deze Tips

Veel mannen en vrouwen willen graag mooi, gezond, glanzend en handelbaar haar hebben. Een mooie volle haardos maakt een persoon aantrekkelijker. Als je naar de voorpagina’s van tijdschriften of films kijkt, valt het je misschien op dat modellen en filmsterren niet alleen mooie make up en kleding hebben, maar dat ook hun haar mooi gestileerd is.

Met beschadigd haar zou dat lastig te doen zijn. Het is daarom belangrijk om goed te weten hoe je voor je haar moet zorgen en daar ook de tijd voor te nemen, zodat het er beter uitziet. Hier volgen enkele tips om prachtig haar te krijgen.

Massages die goed zijn voor je hoofdhuid

Zachtjes de hoofdhuid masseren geeft een enorme verbetering van je haar. Je kunt de massages doen terwijl je je haar wast. Masseer zachtjes de hoofdhuid zodat die gestimuleerd wordt en de bloedsomloop verbetert. Door deze verbeterde bloedsomloop wordt het haar beter gevoed.

Was je haar op de goede manier

Je haar wassen is niet moeilijk. Zoek de shampoo die perfect bij jouw haartype past en was je haar daarmee één maal per dag. Sommigen zeggen dat je het twee keer per dag moet wassen maar dat hoeft echt niet. Het is het beste voor het haar om het één keer per dag te wassen. Behalve natuurlijk wanneer het supervuil is en onder de modder zit of zoiets, dan mag je tegen deze regel zondigen. Maar op normale dagen is 1x per dag echt wel genoeg.

Goed uitspoelen

Zorg dat er geen shampoo in je haar blijft zitten. Neem nadat je je haar gewassen hebt rustig de tijd om alle shampoo uit te spoelen. Blijf spoelen totdat je zeker weet dat alle shampoo weg is.

Conditioneer je haar

Er zitten veel voordelen aan het conditioneren van je haar. Zo komt bijvoorbeeld je haar niet in de war en wordt het weer handelbaar. Een ander voordeel is dat conditioneren het vocht vasthoudt. En het haar wordt er ook nog eens glanzend van. Er zijn veel conditioners en vochtinbrengers voor het haar te koop.

Kies het beste vochtinbrengende product voor je haar. Een goede aanbeveling is Arganolie. Arganolie is 100% natuurlijk en veilig voor alle haartypes. Het is rijk aan essentiële vetzuren, anti-oxidanten en vitamine E dat het haar sterk en handelbaar maakt. Door je haar te conditioneren krijgt het de voedingsstoffen die het nodig heeft om gezond en blij te groeien.

Let op wat je eet

Doe even een stapje terug en kijk ook eens naar wat je eet. Voor beter uitziend haar zou je voedsel moeten eten dat rijk is aan proteïnes. Voorbeelden hiervan zijn vis, kip, mager vlees, eieren en soja producten. Behalve proteïnes zijn de vetzuren die in noten zitten ook goed voor je haar. Zorg met groenten en fruit ook voor voldoende vitamines.

Je haar is de kroon op je uiterlijk. Zorg goed voor je haar zodat het er beter uitziet. Was, spoel, conditioneer, masseer, en let op wat je eet.

Deel dit artikel over mooi haar met je vrienden! Sharing is caring!