Geheimen om Gelukkig Te Zijn, Kom Er Nu Achter

Geheimen om Gelukkig Te Zijn, Kom Er Nu Achter

Ze zeggen dat geld niet gelukkig maakt. Je kunt dus de rijkste man ter wereld zijn, en je met al dat geld toch leeg voelen. Of je kunt iemand zijn die maar net genoeg geld heeft om van rond te komen en toch de gelukkigste persoon in de wereld zijn. Zijn er manieren om gelukkig te worden? Heb je echt invloed op hoe je je voelt? Jazeker. Wat kun je behalve geld nog meer doen om gelukkig te worden? Je bent zelf de sleutel tot je eigen geluk. Lees verder om te ontdekken hoe dat werkt.

Optimisme
Met een optimistische kijk op het leven kom je een heel eind. Een optimist bekijkt alles van de zonnige kant. Of zoals het spreekwoord luidt; “Het glas is half vol in plaats van half leeg”. Als je kind per ongeluk een deuk in je auto rijdt, bedenk dan wat het eigenlijk echt is – een ongeluk. Je kind had ook gewond kunnen raken of een veel ernstiger ongeluk kunnen hebben. Optimisme en een positieve kijk op het leven, en op de dingen die je meemaakt, geven je een beter gevoel, een gevoel van vrede.

Leef gezond
Een gezonde levensstijl brengt gek genoeg ook meer geluk. Als je lichaam namelijk in balans is, ben je automatisch blijer met jezelf en met je leven, en daardoor gelukkig. Kom van die bank af en ga trainen. De hele dag in bed liggen doet je geen goed. Wees gezond en leef een beter leven. Eet gezond en je lichaam zal je belonen. Groene bladgroenten, fruit, gezonde oliën zoals Arganolie, hele granen, noten en zaden – gezond eten doet je lichaam veel goeds, zowel lichamelijk als psychisch.

Blijf lachen
Van (glim)lachen ga je je gelukkig voelen. En niet alleen dat, jouw lach maakt dat andere mensen ook gaan lachen en zich beter gaan voelen. Niets voelt beter dan goed zijn voor anderen en zelfs vreemden. Lachen kost niets maar beloont geweldig voor zowel gever als ontvanger. Vergeet je drukke agenda dus even, en lach naar familie, vrienden, buren, collega’s en zelfs vreemden. Je zult versteld staan van het effect dat dat heeft.

Wees vergevingsgezind
Wraakgevoelens zijn negatieve emoties. Slechte gevoelens hebben voor iemand heeft invloed op hoe je je zelf voelt. Ook als je denkt dat dat niet zo is. Iemand vergeven geeft een gevoel van vrijheid. En belangrijker nog, het geneest, letterlijk, het hart. Vergeven is goed voor de gezondheid van hart en bloedvaten. Wees dus vergevingsgezind, en leef gezonder en gelukkiger!

Geld maakt niet gelukkig. Dat klopt. De sleutel tot geluk ligt bij jezelf. Deze tips helpen je geluk in je leven te vinden. Laat dit artikel aan een vriend(in) zien en kom zo weer een stap dichter bij vrede, liefde en geluk. Bedenk, als je gelukkig wil zijn – wees dan optimistisch, leef gezond, lach veel, en vergeef!

Deel dit artikel over geheimen om gelukkig te zijn met je vrienden! Sharing is caring!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]