Geen Reden Voor Beschadigd Haar met Arganolie!

Geen Reden Voor Beschadigd Haar met Arganolie

De zomer was leuk. Maar nu we afscheid nemen van zon en buitenpret hebben we te maken met de gevolgen daarvan. Niet alleen je huid heeft het zwaar te verduren gehad van zon, wind, chloor en zeewater. Ook je haar heeft ervan op z’n donder gekregen. En nu de temperatuur daalt krijgt het haar het opnieuw zwaar te verduren. Het kan daardoor droog en broos worden en gevoelig worden voor breken. Veel mensen, vooral mensen die in de zomer erg veel buiten zijn geweest, hebben in de herfst last van dof haar.

Kan Beschadigd Haar Gerepareerd Worden?
Wat moet je doen als je tekenen van schade in je haardos ziet? Is er nog hoop dat je haar zijn oude glans weer terugkrijgt? Of heb je er maar mee te leven dat je elke kans om weer gezond en fraai haar te krijgen om zeep hebt geholpen?

Voor veel mensen lijkt beschadigd haar een hopeloze zaak. Maar wanhoop niet. Er is hoop en deze hoop is stralender dan ooit. Je kunt je prachtige lokken weer terug krijgen! Hoe? Behandel je beschadigd haar regelmatig met Marokkaanse Arganolie!

Hoe Marokkaanse Arganolie Beschadigd Haar Behandelt
Het is begrijpelijk dat je niet meteen gelooft dat Arganolie je beschadigde haar weer kan repareren. Vooral als je al een aantal keren voor de gek bent gehouden door reclame voor haarproducten die van alles beloven en niet werken. Maar de claim van Arganolie dat het beschadigd haar kan behandelen en de oude glorie ervan weer terug kan brengen is wetenschappelijk onderbouwd. Arganolie bevat een hoog gehalte aan Vitamine E dat een van de krachtigste anti-oxidanten is die we kennen. Niet alleen beschermt Vitamine E je haar tegen schade, het kan je haar ook repareren, vernieuwen en verlevendigen! Andere anti-oxidanten in Arganolie met dezelfde goede eigenschappen voor je haar zijn Carotenoïden, Ferulinezuur en Polyfenolen. Marokkaanse Arganolie is ook rijk aan essentiële vetzuren ofwel EVZ’en. EVZ’en hebben krachtige vochtinbrengende eigenschappen en dienen als voedingsmiddel voor de poriën en wortels van je haar. Het resultaat van deze extra voeding is een gezondere en sterkere haardos!

Hoe Je Arganolie In Je Haar Kunt Gebruiken
Het gebruik van Arganolie om beschadigd haar te behandelen is simpel. Je kunt het als normale conditioner onder de douche gebruiken. Om diep te conditioneren masseer je de olie over je hoofdhuid en zorgt dat al je haar, van wortel tot puntjes, met olie bedekt is. Bedek je haar met een warme handdoek en laat de goedheid van de olie ’s nachts intrekken. De volgende ochtend uitspoelen. Als je geen tijd hebt voor diep conditioneren kun je de olie ook als leave-in conditioner gebruiken. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je haar vettig wordt met deze olie. De Squaleen en Sterolen in de olie zorgen dat het gemakkelijk door haar en hoofdhuid opgenomen wordt.

Vertel het verder. “Arganolie voor een natuurlijke schoonheid”. Sharing is caring.

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]