Eten Zonder Schuldgevoel, Lees Hier Het Geheim!

Eten Zonder Schuldgevoel, Lees Hier Het Geheim!

Als het eten van ongezond voedsel een misdaad zou zijn, dan zouden de meesten van ons, zo niet iedereen, nu in de gevangenis zitten. Of we nu gewichtproblemen hebben of niet, we voelen ons vaak schuldig als we teveel eten. Ik geloof echter dat het niet zozeer de hoeveelheid, maar meer het soort voedsel is waar we ons schuldig over moeten voelen.

Als je wilt eten, dan is er een manier om het zonder schuldgevoel te doen. Het kiezen van voedingsmiddelen die gezond en goed voor de huid zijn, zullen je absoluut fris en blij maken, zelfs als je er een beetje te veel van hebt gegeten.

Zalm
Je kunt nooit te veel zalm eten. Rook het of meng het door je salades … inderdaad, er zijn talloze manieren om te genieten van dit gezonde eten. Zalm is een goede bron van omega 3 vetzuren. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheid van deze essentiële vetten in je systeem te hebben, vooral voor mensen die het gevreesde acne probleem willen voorkomen. Omega-3 komt samen met omega-6 vetten voor en zitten in verwerkt voedsel met soja-olie. Als één van beide ontbreekt, treden er ontstekingen op. Het resultaat – een overproductie van olie dat leidt tot acne.

Arganolie
Wist je dat er een geweldige, biologische olie is die je kunt sprenkelen op bijna elk gerecht om het een gezonde boost te geven? Ja, ik heb het over de beroemde culinaire Arganolie. Ik zal je eens wat vertellen … deze wonderolie is niet voor niets bekend geworden. Arganolie, aangeprezen als het vloeibare goud, voorziet het lichaam van essentiële vetzuren en voedingsstoffen, zoals vitamine E, sterolen en squaleen, ter bevordering van de celvernieuwing. Dit proces is belangrijk in de strijd tegen veroudering. Als dode cellen worden vervangen door cellen die gevoed worden met dezelfde voedingsstoffen, dan zul je op hetzelfde spoor blijven als het om veroudering gaat … wat betekent dat je vandaag een dag ouder zult zijn dan gisteren. Maar, als je afgestorven cellen worden vervangen door sterkere en gezondere cellen, pas dan begint volgens deskundigen de anti-veroudering.

Walnoten
Alfa-linoleenzuur of ALA zorgt ervoor dat walnoten zich onderscheiden van de rest van de noten. Deze essentiële vetten helpen eczeem, dat gekenmerkt wordt door een droge, schilferige huid, vaak te voorkomen. Als de gedachte aan schilfers je al ineen doet krimpen (zoals bij mij het geval is!), eet dan eens walnoten en geef je huid een hydraterende boost. Voeg ze toe aan je salades en pasta’s, en je zult in een mum van tijd gedag kunnen zeggen tegen deze droge, schilferige huid.

Zoete aardappelen
Als je je buik meer wilt vullen, kun je in plaats van walnoten te eten, genieten van een tussendoortje van zoete aardappelen. Rooster ze en eet ze zoals ze zijn of voeg ze toe aan je favoriete gerecht. Zoete aardappelen zijn rijk aan beta-caroteen, dat de huid zacht en glad houdt. Maar vermijd het om ze te frituren en te overladen met suiker. Een gezonder alternatief is om ze te bakken of braden.

Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]