Essentiële Oliën Die Glans en Leven in Je Haar Brengen!

Essentiële Oliën Die Glans en Leven in Je Haar Brengen

Als je hoofd vol met droog en beschadigd haar zit wordt het tijd om je haarverzorging eens onder de loep te nemen. Misschien ben je wel net als veel andere vrouwen die graag krachtige shampoo gebruiken en hun haar met de föhn drogen. Al die hitte en al dat trekken, draaien en kammen zou wel eens de oorzaak kunnen zijn van je droge en beschadigde lokken. Waarom? Het antwoord zit em erin dat dit alles je haar berooft van zijn natuurlijke oliën.

Om de glans van vroeger weer in je haar terug te brengen heb je de hulp nodig van essentiële oliën. Neem deze in je haarverzorgingsroutine op en je merkt al snel het verschil. Je haar zal al snel zijn luister en leven weer terug hebben!

Essentiële oliën werden door onze voorouders al gebruikt als medicijn en voor cosmetische doeleinden. De moderne wereld heeft eindelijk deze langverborgen geheimen van onze voorouders herontdekt en de cosmetische industrie heeft de kracht van essentiële oliën onderkend. Waarschijnlijk heb je al wel eens haarproducten zoals shampoo of serum gezien die essentiële oliën bevatten.

De meeste haarverzorgingsproducten met essentiële oliën zijn echter nogal duur. Waarom niet gewoon je eigen fles essentiële olie gekocht? Je geniet dan van alle goede eigenschappen voor je uiterlijk van de olie en je hoeft je geen zorgen te maken dat je aan de schadelijke chemische producten bloot komt te staan die in veel commerciële shampoos zitten.

Welke essentiële oliën zijn nu erg goed voor je haar? Hier volgen een paar aanbevelingen van de beste haardeskundigen!

Essentiële Oliën voor Je Haar

  • Marokkaanse Arganolie – Deze olie zit vol met anti-oxidanten, essentiële vetzuren en Sterolen. Anti-oxidanten beschermen je haar tegen beschadiging door vrije radicalen en repareren ook schade. Zowel de essentiële vetzuren als de Sterolen in Arganolie hebben krachtige vochtinbrengende eigenschappen waardoor het haar zijdezacht wordt. Arganolie zit ook vol met Vitamine E dat een gezonde haargroei bevordert.
  • Amandelolie – Deze olie is erg goed om de hoofdhuid te verzachten en gehydrateerd te houden.
  • Cederhout Olie – Als je last hebt van slechte haargroei, gebruik dan cederhout olie om de bloedsomloop in je hoofdhuid te verbeteren en op die manier de haargroei te bevorderen.
  • Kamille Olie – Kamille olie is goed om de glans in je haar terug te brengen. Deze olie geeft je daarnaast ook zijdezacht haar. Een ander groot voordeel van kamille olie is dat het de hoofdhuid verzacht.
  • Salie Olie – Salie olie is een andere olie die de haargroei bevordert. Dat komt doordat het voedingsstoffen bevat die een goede bloedsomloop in de hoofdhuid bevorderen. Als deze voedingsstoffen goed over de hoofdhuid verdeeld worden resulteert dat in een gezonde haargroei.
  • Kokosnootolie – Heb je je wel eens afgevraagd waarom de meeste Aziatische vrouwen prachtig lang, glanzend en zacht haar hebben? Wil je hun geheim weten? Het is kokosnootolie! Kokosnootolie bevat voedingsstoffen die het haar zacht en glanzend maken!
Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]