Effectieve en Eenvoudige Anti-Verouderingstrucs

Effectieve en Eenvoudige Anti-Verouderingstrucs

Begin je er ouder uit te zien dan je bent? Nou, er zijn eenvoudige manieren om je er fris en nog jeugdiger uit te laten zien dan je werkelijke leeftijd. We bedoelen hiermee geen operatie. Er zijn bepaalde trucs die je een jeugdige uitstraling zullen geven! Het beste van deze tips is dat je niet al te diep hoeft te graaien in je portemonnee!

Trucs voor een jeugdigere uitstraling

 • Een ander kapsel.
  Als je sinds je studententijd al hetzelfde kapsel hebt, dan zal een verandering van kapsel wonderen doen. Mensen zullen verrast zijn door je nieuwe uiterlijk en met het juiste kapsel dat geknipt is door de handen van een bekwame kapper zul je er bovendien fris uitzien. Wees niet al te verrast als mensen naar je staren en je overladen met complimenten over hoeveel jonger je eruit ziet met je nieuwe kapsel!
 • Welk kapsel kiezen?
  Speel niet op veilig, maar ga voor uitdagende kapsels. Je kunt minstens een kapsel laten aanmeten dat je nooit eerder hebt gehad of dat je altijd al hebt gewild, maar al die jaren nooit de moed voor hebt gehad. Wat denk je ervan om te kiezen voor een kort kopje dat beroemdheden, zoals Michelle Williams en Emma Watson, hebben? Als je een ovaal, hartvormig of vierkant gezicht hebt en je haar steil, golvend of dik is, dan is deze stijl perfect voor jou. Maak je niet al te veel zorgen als je denkt dat het moderne korte kopje te kort voor je is. Je kunt je haar altijd weer langer laten groeien! Als je nog niet klaar bent voor zo’n kort kapsel dan is een lob of een lange bob ook ideaal!
 • Een natuurlijke look voor één dag.
  Als je nooit naar buiten gaat zonder make-up verras dan jezelf en iedereen om je heen door slechts één dag zonder make-up de deur uit te gaan. Deze natuurlijke uitstraling die altijd verborgen is geweest onder je cosmetica zal absoluut verfrissend zijn om naar te kijken. Ga voor puur natuur en je zult er jonger uitzien!
 • Kies voor wimperextensies.
  Heb je ooit wimperextensies geprobeerd? Wimperextensies kunnen wonderen doen voor die heldere vroege morgen uitstraling! Breng mascara op je wimpers aan en met je wimperextensies zul je zelfs nog meer aandacht trekken!
 • Verzorg je huid dagelijks met Arganolie.
  Als je huid al fijne lijntjes en rimpels vertoont, wanhoop dan niet. Met Marokkaanse Arganolie heb je een goed middel tegen huidveroudering. Arganolie zit boordevol anti-oxidanten, zoals vitamine E, carotenoïden, polyfenolen en ferulinezuur. Deze anti-oxidanten beschermen de huid tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen. Vrije radicalen zijn de oorzaak van die ongewenste lijntjes en rimpels op de huid. Deze anti-oxidanten bevorderen ook celregeneratie wat zich vertaalt naar minimalisering van fijne lijntjes en rimpels, en een jeugdigere huid. De essentiële vetzuren voorkomen vroegtijdige huidveroudering en zullen cellen ook helpen zich te regenereren!
Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!

Reageer

[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[class*='col-']
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[^<>()[]
[[0-9]
[[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z-0-9]
[a-zA-Z]
[a-zA-Z]
[.-]
[.-]
[.-]
[.-]