Een Goedkope Manier Om Huidveroudering te Bestrijden!

Een Goedkope Manier Om Huidveroudering te Bestrijden!

Als mensen praten over jong blijven hebben ze het vaak over laserbehandelingen, injecties of dure anti-verouderingscrèmes. Maar wist je dat er ook goedkopere manieren zijn om te verhinderen dat tekenen van ouder worden op je huid zichtbaar worden? De waarheid is dat aanpassingen in je levensstijl de tijd nagenoeg tot stilstand kunnen brengenc als het om je huid gaat tenminste. En eerlijk is eerlijk, wie wil dat nu niet?

Hier volgen enkele tips om de tijd stil te laten staan. Om geen effect op je huid te laten krijgen tenminste.

 1. Draag een zonnebril.
  Je zonnebril beschermt je ogen en met name je netvlies tegen fel licht. In de modewereld is een zonnebril echter niet alleen voor bescherming van je ogen. Het helpt ook kraaienpootjes tegengaan. Hoe? Omdat je met een zonnebril op niet steeds je ogen hoeft dicht te knijpen tegen het felle licht. Dat dichtknijpen veroorzaakt die kraaienpootjes!
 2. Elke dag zonnebrandlotion.
  Wat is de grootste oorzaak van huidveroudering? Blootstelling aan zonlicht. De vervelende UV straling van de zon beschadigt de huid en veroorzaakt rimpels, fijne lijntjes en leeftijdsvlekken. Gelukkig is er een manier om dit te verhinderen en dat is je elke dag met zonnebrandlotion in te smeren.
 3. Gebruike rode paprika’s in je maaltijden.
  Waarom rode paprika’s? Rode paprika’s zitten vol met Vitamine A en Vitamine C. Deze twee vitamines staan bekend als voedingsstoffen tegen veroudering en spelen een cruciale rol bij het herstel en de vernieuwing van huidcellen. Ze geven je huid een vol en jong aanzien. Voor het maximale effect kun je ze het beste rauw en in blokjes gesneden aan je salades toevoegen!
 4. Let ook op je handen!
  Het is mooi dat je goed voor je gezicht zorgt maar daar zou het niet bij moeten blijven. Als je echt een jonge huid wil moet je voor je hele huid zorgen. Als je niet wil dat andere delen van je huid je ware leeftijd verklappen moet je dus niet alleen voor je gezicht zorgen. Handen en nek kunnen ook de waarheid vertellen. Het anti-verouderingsproduct dat je gebruikt voor je gezicht zou je dus ook op je handen en je nek moeten gebruiken!
 5. Snack supervoeding.
  In plaats van junkvoer of zoetigheid zou je supervoeding moeten eten. Chia zaden zijn bijvoorbeeld supervoeding. Ze zijn rijk aan anti-oxidanten en Omega 3 die beide voedingsstoffen tegen veroudering zijn. Chia zaden bevatten ook veel vezels waardoor het lichaam beter giftige afvalstoffen kwijt kan. Afvalstoffen die zich ophopen kunnen rimpels en andere tekenen van huidveroudering veroorzaken.
 6. De Gewoonte van Dagelijks Marokkaanse Arganolie.
  Maak er een gewoonte van om je huid elke dag met Marokkaanse Arganolie te verwennen. Arganolie zit vol met anti-verouderings stoffen zoals anti-oxidanten (Vitamine E, Polyfenolen, Carotenoïden en Ferulinezuur) en essentiële vetzuren. Het bevat ook voedingsstoffen die je huid verwennen zoals Sterolen, Prostaglandinen en Squaleen!
Hebben wij je geïnspireerd ook eens arganolie te proberen? Deel dit artikel en spread the word!